Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
Προβολή
| Απαντήσεις σε συζητήσεις (4) | Απαντήσεις | Πρόσφατες δραστηριότητες | 
|---|---|---|
                    "Επειδή η εφορία εδώ στον Πύργο τουλάχιστον κάθε Σαββατοκύριακο επιδίδεται σε φοροεπ…"Ο/Η Τσακριλής Λάμπρος απάντησε στις Ιουλ 21, 2016 στον/στην Απαγορεύσεις Φωτογράφησης (γενικά)  | 
            26 | 
                            Σεπ 10, 2016                 Απάντηση από τον/την Μιχάλης Καλαφατάς  | 

"Όσον αφορά τα κριτήρια επιλογής των φωτογραφιών για την κατηγορία "επιλεγμένες" της…"Ο/Η Τσακριλής Λάμπρος απάντησε στις Αυγ 26, 2013 στον/στην "Δημοφιλέστερες φωτογραφίες"  | 
            28 | 
                            Σεπ 2, 2013                 Απάντηση από τον/την ΒΑΣΙΛΗΣ . Λ  | 

"Συγχαρητήρια Δέσποινα! Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στο μέλλον!"Ο/Η Τσακριλής Λάμπρος απάντησε στις Φεβ 21, 2013 στον/στην Έκθεση φωτογραφίας  | 
            6 | 
                            Φεβ 24, 2013                 Απάντηση από τον/την Δέσποινα Κιτίδου  | 

"Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! Το επιθυμώ και αστο κάτω κάτω το θεωρώ τιμή μου να ασχο…"Ο/Η Τσακριλής Λάμπρος απάντησε στις Φεβ 3, 2012 στον/στην Θέλετε διορθώσεις στις φωτογραφίες σας;  | 
            31 | Μαρ 2, 2015 | 
Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα
    © 2025               Created by G.D.Christoloukas.             
    Με την υποστήριξη του