"Φωτογραφικό Ταξίδι"

Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας

Χορηγοί & Υποστηρικτές - Sponsors & Supporters

Φωτογραφείο PhotoSTAR
 

Φωτογραφικό κατάστημα με εξαιρετικές εκτυπώσεις φωτογραφιών

Αν θέλετε εκτυπώσεις φωτογραφιών σε ποιοτικό φωτογραφικό χαρτί, με ζωντανά χρώματα και αντοχή στο χρόνο, είμαστε αυτοί που ψάχνετε!

Ο Plotter που χρησιμοποιούμε για τις εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους είναι ο EPSON Stylus Pro 9900 (ένας από τους καλύτερους Plotter στο κόσμο για εκτύπωση φωτογραφιών) με 11 διαφορετικά χρώματα σε μελάνια, που δίνουν ένα κορυφαίο εύρος χρωμάτων και αποχρώσεων καθώς και μοναδική απόδοση στις αποχρώσεις της ανθρώπινης επιδερμίδας (που δεν είναι εύκολο να αναπαραχθεί πιστά).

Είμαστε ίσως οι μοναδικοί που χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά μελάνια EPSON και μάλιστα τη κορυφαία σειρά Pigment UltraChrome HDR, προσφέροντας έτσι εξαιρετική χρωματική ακρίβεια καθώς και ανεπανάληπτη αντοχή στο χρόνο.

Το φωτογραφικό χαρτί που χρησιμοποιούμε για την εκτύπωση, είναι το CANSON PhotoSatin Premium RC 270 g/m2 το οποίο δίνει απαλές αντανακλάσεις και είναι μια εξαιρετική επιλογή για ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες. Προσφέρει αντοχή 88 ετών για την αντίσταση στο ξεθώριασμα & στην αλλοίωση των χρωμάτων (εφόσον τοποθετηθεί πίσω από γυαλί και δεν εκτίθεται άμεσα στον ήλιο) κάνοντας το ιδανικό για τύπωμα φωτογραφιών πολύ υψηλών απαιτήσεων καθώς και για αρχειοθέτηση έργων τέχνης. Και σε τιμές εξαιρετικά προσιτές.

Οι εκτυπώσεις μας εναρμονίζονται με το πρότυπο ποιότητας ISO 9706 και είναι πλήρως οικολογικές.

Επωφεληθείτε τώρα και κοσμήστε τους τοίχους του σπιτιού σας με τις καλύτερες φωτογραφίες σας, εκτυπωμένες στο υλικό της αρεσκείας σας (φωτογραφικό χαρτί, Fine-Art χαρτί, καμβάς, αυτοκόλλητο ή ύφασμα) στις καλύτερες τιμές της αγοράς και σε κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης.

Επισκεφτείτε μας στο site www.photostar.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook.
Μπορείτε επίσης να μας τηλεφωνήσετε στο 23210 85880 όπου θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας!
Υπεύθυνος καταστήματος: Νίκος Τζαναβάρης

Στέλνουμε με Courier τις εκτυπώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Χορηγοί

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr


ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Γυναικεία - Ανδρικά Υποδήματα

tsoumpas.gr

Γενέθλια

Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα

© 2024   Created by G.D.Christoloukas.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης