"Φωτογραφικό Ταξίδι"

Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας

Χορηγοί & Υποστηρικτές - Sponsors & Supporters

Προιόντα & Καταστήματα


Η εταιρεία

Η νεώτερη ιστορία της εταιρίας Κρητικός Φούρνος ξεκινάει πριν 42 χρόνια και συγκεκριμένα το 1967 όπου ο Στέλιος Νικολιδάκης εγκαινιάζει το πρώτο ιδιόκτητο κατάστημα στην Ένωση Πεζών.

Το 1991 η εταιρία περνάει στα χέρια των παιδιών του και συγκεκριμένα στους Νίκο, Δημήτρη και Άννα Νικολιδάκη όπου κατάφεραν μέχρι σήμερα να επεκταθούν και να διατηρούν 7 καταστήματα στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης.

Το γιατί είναι απλό… Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το αποδεικνύουμε καθημερινά σε όλους εσάς που μας στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια. Λειτουργούμε με κάθε αξιοπρέπεια, σεβασμό και ζήλο για την δουλειά μας. Καθημερινά προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε την εικόνα μας αλλά και την δική σας στο καθημερινό τραπέζι, τη καθημερινή σας φιλοξενία, με στόχο την ποιότητα και την γεύση Γινόμαστε καλύτεροι γιατί το έχουμε ανάγκη, γιατί πρέπει, γιατί αυτό μας κάνει διαφορετικούς.

Η καθημερινότητα μας είναι απλή, είναι παραγωγική γιατί εμείς οι ίδιοι φροντίζουμε γι'αυτό.

Εν έτη 2009 συνεχίζουμε να τηρούμε την παράδοση σε όλα μας τα υλικά να τηρούμε όλους τους αρχέγονους τρόπους παραγωγής ως προς τη γεύση και την ποιότητα, να αντιστεκόμαστε στην βιομηχανοποίηση, προκειμένου να την παραδώσουμε αναλλοίωτη στην επόμενη γενιά, να τιμάμε τους ανθρώπους που μας δίδαξαν την τέχνη, την φιλοσοφία, την κουλτούρα, την Ιστορία.

Η δική μας ιστορία, η ιστορία του Κρητικού Φούρνου, μας έχει διδάξει πολλά και αυτή η ιστορία μας φέρνει εδώ σήμερα να υποστηρίζουμε για άλλη μια φορά την επιλογή μας, τον στόχο μας που δεν έχει αλλάξει εδώ και 42 χρόνια».

Το site της εταιρίας είναι: www.kritikosfournos.gr


Χορηγοί

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr


ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Γυναικεία - Ανδρικά Υποδήματα

tsoumpas.gr

Γενέθλια

Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα

© 2024   Created by G.D.Christoloukas.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης