Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
Ετικέτες;
τωρα που το θυμήθηκα, σε σπήλαια απαγορεύεται. δεν έχω καταλάβει ποτε το γιατί. Στο Διρό ξέρω αρκετούς που τους το απαγόρευσαν, σε εμένα προσωπικά δεν είπε κανεις τίποτα. Αν ξαναπάω ισως πεί, θα είμαι διακριτικός βέβαια αλλά αν μου το απαγορεύσουν θα τους αγνοήσω και εκεί θα ειμαι και προκλητικός γιατι δεν δέχομαι να αγοράσω 3 ευρώ τα καρτ ποστάλ που πουλάνε στην είσοδο και στη πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν βλέπονται!
Σήμερα έστειλα αυτό το email στον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής.
Όσον αφορά την ερμηνεία της απλής μηχανής από την επαγγελματική στο ΦΕΚ από το Υπουργείο Πολιτισμού μου διευκρίνισαν ότι επαγγελματική κάμερα εννοούν την φωτογράφηση με τρίποδα η φλας.
Σούλης Σταθουλόπουλος είπε:
Απαγορεύεται και στον ΦλοίσβοΣωστά υπάρχει σχετική απαγορευτική πινακίδα αλλά και η ιδιωτική αστυνομία ήρθε στο σημείο που έστησα τρίποδα και μου απαγόρευσε ευγενικά.
Επειδή η εφορία εδώ στον Πύργο τουλάχιστον κάθε Σαββατοκύριακο επιδίδεται σε φοροεπιδρομές στα κέντρα όπυ γίνονται δεξιώσεις μυστηρίων, αλλά όπου νά΄ναι θα μπουν και στις εκκλησιές θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει αν έχει πρόβλημα κάποιος που τραβά αφιλεκερδώς κάποιον συγγενή του ή και φίλο του. Γιατί φίλος που ρώτησε εφοριακό του είπε πως αν θέλει το κλιμάκιο του κόβει πρόστιμο κι ας είναι και αδελφός-ή του ο γαμπρός ή νύφη! Ο κουμπάρος μου τον Σεπτέμβρη βαπτίζει το παιδί του! Κι αυτός και η σύζυγός του άνεργοι εδώ και δυο χρόνια! Και να ήθελαν επαγγελματία που θα τα σκάσει κι αυτός με την σειρά του στην εφορία δεν έχουν άλλωστε. Δηλαδή δεν επιτρέπεται να έχουν εμένα ή κάποιον που θα τους καλύψει το μυστήριο αφιλοκερδώς, και άρα πρέπει να συμβιβαστούν με ...αναμνήσεις και μόνο. Αν δηλώσω την παρουσία μου στην εφορία θα είμαι καλυμενος; Άλλοι μου λένε ναι κι άλλοι πως θα τους ανοίξω την όρεξη...
Μιχάλης Καλαφατάς είπε:
ΦΕΚΒ - Αρ. Φύλλου 1832/29 Ιουλίου 2013
Αριθμ. 15355 (5)
Τροποποίηση Ειδικού Κανονισμού Λειτουργίας
του τουριστικού λιμένα Φλοίσβου.2.24 Δεν επιτρέπεται η φωτογράφηση/βιντεοσκόπη−
ση σκαφών− πελατών, λιμενικών και χερσαίων εγκατα−
στάσεων του τουριστικού λιμένα Φλοίσβου, χωρίς την
έγγραφη άδεια του φορέα διαχείρισης».
Σούλης Σταθουλόπουλος είπε:Απαγορεύεται και στον ΦλοίσβοΣωστά υπάρχει σχετική απαγορευτική πινακίδα αλλά και η ιδιωτική αστυνομία ήρθε στο σημείο που έστησα τρίποδα και μου απαγόρευσε ευγενικά.
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr
Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα
© 2024 Created by G.D.Christoloukas. Με την υποστήριξη του