"Φωτογραφικό Ταξίδι"

Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας

Οι απόψεις για τις ανεμογεννήτριες είναι πολλές.
Οι ορνιθολόγοι ισχυρίζονται πως η θέση εγκατάστασης ενός αιολικού πάρκου μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τους πληθυσμούς των πουλιών ειδικά αν αυτό βρίσκεται σε μεταναστευτικό διάδρομο ή σε παρακείμενο βιότοπό τους.

Οι ενστάσεις φυσικά στοχεύουν στα προστατευόμενα είδη.

Δείτε ένα συγκλονιστικό βιντεάκι που τραβήχτηκε στην ΚΡΗΤΗ. Αποτελεί ντοκουμέντο σε αυτό που ισχυρίζονται οι Έλληνες και διεθνείς Ορνιθολόγοι.


Δείτε όμως και την τελική διάσωση του.Τό πουλί στάλθηκε αυθημερόν στό κέντρο διάσωσης Άγριων Πουλιών στήν Αίγινα.

Προσωπικά εγώ Φίλοι μου ώς Άνθρωπος,ώς Πολίτης,ώς Οικολόγος μά ακόμα ώς Ερασιτέχνης Φωτογράφος πολύ λυπάμαι γιαυτό,πολύ λυπάμαι για τό μέλλον τών παιδιών μας,για τίς όμορφες εικόνες πού βλέπουμε και κάθε χρόνο λιγοστεύουν στά μάτια μας,στούς φακούς μας,στήν Ζωή μας!

Προβολές: 84

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Είμαστε Φωτογράφοι,
άρα μάς αρέσουν οι όμορφες εικόνες,άρα μάς αρέσει να βλέπουμε έναν κόσμο γεμάτο ΖΩΗ!!!
Στίς 6 Οκτωβρίου 2009 σε κοινή μας φωτογραφική εξόρμηση με τόν Φίλο μου Γιώργο Σατσάκη ή "ΑΓΡΙΜΙ" στήν λίμνη των Μπραμιανών της Ιεράπετρας συναντήσαμε ένα πληγωμένο πουλί (νερόκοτα) από σκάγια ασυνήδητων κυνηγών.Τό πουλί σώθηκε.Στό Ηράκλειο επιστρέφοντας μάς περίμεναν στό Λιμάνι όπου ταξίδευσε αμέσως γιά την Αίγινα στό κέντρο περίθαλψης Άγριων Πουλιών.

μπράβο γιώργο είμαστε παν'απ όλα άθρωποι, αγαπάμε την φύση που μας δινει ζωή, έτσι πρέπει να κάνει ο κέθε άνθρωπος" για να μπορούν τα "πεδια μας" και τα παιδιά τον πεδίο μας να ζουν με τις ομορφιές που μας χαρίσει η φύση
πολύ σωστά ενεργήσατε με το πληγωμένο πουλί, και σας αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί αν και πολλοί θα πουν ότι θα έκαναν το ίδιο στην θέση σας, ελάχιστοι θα το έννοούσαν!
θα μου επιτρέψετε να προσθέσω το εξής: οι ανεμογεννήτριες είναι σωτηρία για την χώρα μας και θα έπρεπε να υπάρχουν ίσως ακόμα περισσότερες κατά την γνώμη μου. οι λόγοι είναι ευνόητοι πιστέυω...
αυτό που θα έπρεπε να μας ενοχλεί στην πραγματικότητα είναι η ανοργανωσιά και οι μισές δουλειές που χαρακτηρίζουν ακόμα και τον καθημερινό ελληνικό τρόπο ζωής.
πράγματι η ανεμογεννήτριες θα έπρεπε να τοποθετούνται κατόπιν μελέτης όλων των παραγόντων, ακόμα λαμβάνοντας υπόψη και τους μεταναστευτικούς δρόμους που αναφέρετε και τους βιότοπους.

Απάντηση σε συζήτηση

RSS

Χορηγοί

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr


ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Γυναικεία - Ανδρικά Υποδήματα

tsoumpas.gr

Γενέθλια

Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα

© 2023   Created by G.D.Christoloukas.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης