"Φωτογραφικό Ταξίδι"

Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας

Camera: Leica M6
Lens: Leica Elmarit-M 24mm f/2,8
Film: Fujichrome 100 ISO
Scan film

Στο σχόλιο μου υπάρχει ακόμη μια εικόνα.

Προβολές: 77

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι" για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"

Σχόλιο από τον/την Charlie Bravo στις 7 Μάρτιος 2013 στις 9:03

ΔΗΜΗΤΡΑ  και   ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΜΒΥΛΑΣ:

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας.

Σχόλιο από τον/την ΔΗΜΗΤΡΑ στις 7 Μάρτιος 2013 στις 3:36

Εξαιρετικό κάδρο και χρώματα!!!!

Σχόλιο από τον/την ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΜΒΥΛΑΣ στις 5 Μάρτιος 2013 στις 22:46

Πολύ όμορφο κάδρο  Χρήστο.Έχω κάνει πολλές λήψεις σαυτόν τον δρόμο.

Σχόλιο από τον/την Charlie Bravo στις 4 Μάρτιος 2013 στις 22:20

ΓΙΑΝΝΗΣ Β. ΚΩΒΑΙΟΣ,

Φίλε μου, θα συμφωνήσω με το σκεπτικό σου επί των απόψεων (!) και φυσικά δεν πρέπει να χαλάσουμε τις καρδιές μας μιας και είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και πρέπει να τις προσέχουμε ιδιαίτερα...

Σχόλιο από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ Β. ΚΩΒΑΙΟΣ στις 4 Μάρτιος 2013 στις 19:50

Μα -προς Θεού- είναι δυνατό εν δημοκρατία να χαλάσουμε τις καρδιές μας, φίλε μου Χρήστο, για απόψεις;

Σου χαρίζω, μάλιστα, και αυτό:

 

Σχόλιο από τον/την Charlie Bravo στις 4 Μάρτιος 2013 στις 18:06

ΓΙΑΝΝΗΣ Β. ΚΩΒΑΙΟΣ,

Καλέ μου φίλε Γιάννη και συνταξιδιώτη, διαβάζοντας την απάντησή σου στο δικό μου σχόλιο, έμεινα με την εντύπωση ότι ενοχλήθηκες ιδιαίτερα από την τοποθέτησή μου ως προς την οριοθέτηση του είδους των φωτογραφιών που μπορούμε να αναρτούμε σε τούτο τον φιλόξενο χώρο. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός για την οποιαδήποτε ανάρτηση του γιατί ως γνωστόν, όταν εκθέτουμε εικόνες μας, υπάρχει πάντα η περίπτωση και να εκτεθούμε. Με βάση αυτή τη τελευταία σκέψη, έγραψα και παρουσίασα τις απόψεις μου για τα οικογενειακά και προσωπικά ενσταντανέ!

 Έχω μόνο μια εξάμηνη παρουσία σ’ αυτό τον χώρο και η μόνη φωτογραφία «οικογενειακού» θέματος, ήταν αυτή των αποθανόντων γονιών μου που ειλικρινά δέχτηκα πιέσεις για να αποφασίσω την ανάρτησή της επειδή και καλά, όπως υποστήριξαν, οι παλιοί φίλοι και συνάδελφοι από τον δικό μου φωτογραφικό περιβάλλον, ήταν καθαρά μια καλλιτεχνική έκφραση και μόνο. O μάλλον υψηλός αριθμός της επίσκεψης και των σχολίων που είχε αυτή η φωτογραφία, δικαιώνει τους φίλους μου και αναίρεσε τις όποιες δικές μου αμφιβολίες.

Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει την διάσταση απόψεων μας πάνω σ’ αυτό το θέμα και δεν χρειάζεται να δοθεί περαιτέρω συνέχεια γιατί δεν θα μπορέσω να σε πείσω για την δική μου «σωστή» (;) αντίληψη αλλά ούτε και εγώ θα δεχτώ την δική σου άποψη όσο κι’ αν υποστηρίζεις πως υπάρχει ταυτότητα αντίληψης με άλλα αξιότιμα μέλη αυτής της σελίδας πάνω σ’ αυτό ειδικά το θέμα.

Είχα την κρυφή ελπίδα ότι θα είχες αντιληφθεί τις απόψεις μου πάνω σ’ αυτό το επίμαχο θέμα των ενσταντανέ, γιατί δεν σου κρύβω ότι αυτή η ελπίδα είναι απόρροια της ιδιαίτερης εκτίμησης που τρέφω στο πρόσωπό σου σαν έναν ανώτερο πνευματικά και εξαιρετικά καλλιεργημένο άνθρωπο που γνώρισα, έστω και από μακριά, σε τούτο τον φωτογραφικό χώρο!

Φίλε μου, αξιώθηκα να αποκτήσω δύο πανέμορφους γιους αλλά και δύο εγγόνια τα οποία με μεγάλη άνεση θα διακρίνονταν σε οποιοδήποτε διαγωνισμό παιδικής ομορφιάς αλλά ποτέ βέβαια δεν σκέφτηκα να παρουσιάσω έστω και μια φωτογραφία τους έτσι απλά βρε αδερφέ, για να δείξω κι’ εγώ την οικογενειακή μου κατάσταση, σαν «χαζομπαμπάς» κι’ ακόμα περισσότερο σαν… «ξετρελαμένος» παππούς με τόσο χαριτωμένα, όμορφα εγγόνια.

Σε παρακαλώ, μην σκεφτείς τον μύθο για το παιδί της κουκουβάγιας γιατί ποτέ δεν θα ρισκάριζα ένα τέτοιο χαρακτηρισμό. Επ’ αυτού, τελεία και παύλα!

Πες με όπως θέλεις, παράξενο, δύστροπο ακόμα και μουρτζούφλη (!) αλλά τις θέσεις μου πάνω σ’ αυτό το θέμα δεν τις απαρνούμαι!

Από πολύ παλιά έμαθα-αποφάσισα να μην ανακατεύω τα μέλη της οικογένειάς μου στα εντελώς προσωπικά μου θέματα ψυχαγωγίας πόσο δε μάλλον όταν αυτά θα προσπαθούσα να τα χρησιμοποιήσω για την δική μου προβολή σε τούτο το χόμπι μου.

Λυπάμαι αν σε κακοκάρδισα και το σπουδαιότερο πως σε σοκάρισα, αλλά δυστυχώς, καλέ μου φίλε, αυτή είναι η αλήθεια για μένα και δεν μπορώ να αλλάξω όπως δεν θα είχα την παραμικρή σκέψη-απαίτηση να αλλάξουν οι δικές σου απόψεις καθώς  βέβαια και εκείνων όλων όσων ταυτίζονται με την δική σου θέση.

Αφού είπαμε τις διαφορετικές θέσεις μας πάνω σε ένα κοινό θέμα που αφορά την ψυχαγωγία μας, γιατί έτσι εγώ βλέπω τούτη την όμορφη απασχόλησή μας, ας μην δώσουμε καμιά συνέχεια σ’ αυτή την διάσταση που με στενοχώρησε και σε στενοχώρησα κι’ ας μείνουμε φίλοι γκαρδιακοί όπως μας αρμόζει.

Σχόλιο από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ Β. ΚΩΒΑΙΟΣ στις 4 Μάρτιος 2013 στις 9:05

Αγαπημένε φίλε Χρήστο, καλημέρα και καλή εβδομάδα! Χίλια συγγνώμη αν ενοχλήθηκες με την -εύλογη και φυσικά καλοπροαίρετη, νόμιζα- απορία μου!

 "Παραξενεύτηκα όμως που με θεωρείς ικανό να προβάλλω οικογενειακά αναμνηστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα απ' αυτή την σελίδα..." . Δηλαδή, μας παρεξηγείς όλους όσοι κατά καιρούς αναρτούμε και τέτοια θέματα; Θεμιτό και ανθρώπινο δεν είναι να αναρτούμε και οικογενειακές και προσωπικές μας (αυτοπορτραίτα) φωτογραφίες;;;; Κι εγώ το κάνω κατά καιρούς και τόσοι άλλοι! Δε φανταζόμουν ότι κάνω κάτι άτοπο αναρτώντας τα παιδιά μου ή ένα αφιερωμα για την επέτειο του γάμου μου... Δηλαδή θέματα του οικογενειακού μας περιβάλλοντος αποκλείονται από τις "προσωπικές μας φωτογραφικές αναζητήσεις";;; Ομολογώ ότι τέτοια θεωρία με καταπλήσσει, αν όχι με σοκάρει!

 

Σχόλιο από τον/την ΔΗΜΗΤΡΗΣ στις 4 Μάρτιος 2013 στις 8:44

ΠΑΡΑΜΥΘΈΝΙΑ !!!!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ !!

Σχόλιο από τον/την Αργυρίου Χρήστος στις 4 Μάρτιος 2013 στις 8:36

Υπέροχα χρώματα,υπέροχο φώς ενα κάδρο καταπληκτικό!!!

Σχόλιο από τον/την Charlie Bravo στις 4 Μάρτιος 2013 στις 1:02

 ΓΙΑΝΝΗΣ Β. ΚΩΒΑΙΟΣ,

Φίλε Γιάννη, σε ευχαριστώ που κι αυτή την φορά σχολιάζεις μια φωτογραφία μου όπως άλλωστε και όλες τις άλλες αναρτήσεις μου. Παραξενεύτηκα όμως που με θεωρείς ικανό να προβάλλω οικογενειακά αναμνηστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα απ' αυτή την σελίδα στην οποία όλοι μας ευγενικά φιλοξενούμεθα για τις αναρτήσεις προσωπικών μας φωτογραφικών αναζητήσεων και μόνο. Ευθέως λοιπόν σε πληροφορώ ότι η χαριτωμένη κυρία την οποία υπόθεσες ως κα Μπάνου δεν είναι τίποτα άλλο από μια τυχαία διαβάτισσα σ' αυτόν τον πεζόδρομο που έτυχε να περνάει μπροστά από το φακό μου όταν εγώ φωτογράφιζα αυτά τα πολύχρωμα κτίρια.                                                                                                                                                  Ελπίζω έτσι να έλυσα οποιαδήποτε απορία για τους επιδιωκόμενους φωτογραφικούς στόχους μου αλλά και να σε δικαιολογήσω εν μέρει, επειδή η ολιγόχρονη παρουσία μου εδώ στο Φ.Τ. δεν είναι αρκετή για να σχηματίσει κανείς μια πλήρη γνώμη για το άτομο μου. 
Αυτά και φίλος παραμένω.

Χορηγοί

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr


ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Γυναικεία - Ανδρικά Υποδήματα

tsoumpas.gr

Γενέθλια

© 2024   Created by G.D.Christoloukas.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης