"Φωτογραφικό Ταξίδι"

Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας

από τη σειρά με τίτλο "εν ου παικτοις"

Προβολές: 177

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι" για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"

Σχόλιο από τον/την Χρήστος Μαρούλης στις 4 Ιούνιος 2024 στις 9:16

Πολύ καλή και ιδιαίτερη λήψη!

Σχόλιο από τον/την Τσακριλής Λάμπρος στις 3 Ιούνιος 2024 στις 23:30

Εξαιρετική και ιδιαιτέρως καλαίσθητη η εικόνα σου Γιώργο!

Σχόλιο από τον/την ΔΙΟΝΥΣΗΣ στις 2 Ιούνιος 2024 στις 22:28

Πάρα πολύ ωραία!

Σχόλιο από τον/την Christos Christodoulou στις 2 Ιούνιος 2024 στις 22:15

Πολύ όμορφη λήψη και art επεξεργασία!

Σχόλιο από τον/την Θανάσης Τσιλιγγούδης στις 2 Ιούνιος 2024 στις 21:52

πολύ όμορφο κοντινό

Σχόλιο από τον/την katerina xatziavramoglou στις 2 Ιούνιος 2024 στις 21:26

Ωραιότατη δημιουργία με art προεκτάσεις. Γιώργο!

Θαυμάσιος ο τίτλος και ανάρτηση!!!

Σχόλιο από τον/την ΒΑΣΙΛΗΣ . Λ στις 2 Ιούνιος 2024 στις 21:09

Αρτ και πολύ καλή ανάρτηση Γιώργο !!!

Ευχαριστούμε πολύ για τις διευκρινήσεις σχετικά με τις υπάρχουσες ανούσιες διενέξεις στο Φ.Τ φίλε ...

Σχόλιο από τον/την G.D.Christoloukas στις 2 Ιούνιος 2024 στις 20:13

το καρέ αυτό είναι από την (παλιότερη) σειρά με τίτλο "εν ου παικτοίς", που για να σας μπερδέψω λίγο παραπάνω είχε τον μάλλον μεγάλο υπότιτλο

Dévore-moi. Déforme-moi à ton image afin qu'aucun autre, après toi, ne comprenne plus du tout le pourquoi de tant de désir

(Μτφ. Καταβρόχθησέ με. Πραμόρφωσέ με, έτσι ώστε κανένας άλλος μετά από σένα να μην καταλάβει πια καθόλου το λόγο της τόσης επιθυμίας…)

Marguerite Duras, κατά GDC

__________________

Επειδή συνηθίζεται, αν και ΔΕΝ θα έπρεπε, επικοινωνώ για μια μόνο φορά μαζί σας μέσα απ’τα σχόλια εδώ για την καθημερινότητά μας. Ακριβώς γι αυτό, παρακαλώ, θεωρείστε ότι το θέμα έχει κλείσει και δεν θα απαντήσω σε οτιδήποτε σχετικά εδώ ή αλλού, ενώ θα αναγκαστώ με λύπη μου να σβήσω όποιο σχόλιο αναφερθεί στο θέμα, σε άλλο μέλος, σε αποφάσεις της διαχείρισης, ή κάτι σχετικό. Διατηρώ επίσης την επιλογή να σβήσω μελλοντικά αυτό το σχόλιο, αφού θα το έχουν δει όσοι το δουν -το βάζω εδώ γιατί οι περισσότεροι δεν είναι προσβάσιμοι απ τα mails τους.
είμαι σίγουρος ότι εδώ θα το δουν οι περισσότεροι.. Κάντε τον κόπο να το διαβάσετε.

__________________
Κάθε διαδικτυακός χώρος ελέγχεται από τους διαχειριστές του, και είτε κάποιες φορές αυτό μας αρέσει είτε όχι, οι όποιες αποφάσεις τους είναι τελικές. Ξαναγράφω. Τελικές.

Λόγω της πολυετούς παρουσίας σας δε εδώ, ασφαλώς και ξέρετε, ότι ο συγκεκριμένος χώρος στηρίζεται στον προσωπικό χρόνο και την ενέργεια των καθ’ ημέραν διαχειριζόμενων τόνους φωτογραφιών, σχολίων, και (μέσω αυτών) όλων των εκφάνσεων ψηφιακής συμβίωσης -όπως αυτή ταυτίζεται αλλά και συχνά διαφέρει απ’ την εντός πραγματικής ζωής συμβίωση ατόμων ή ομάδων. Ειδικά λοιπόν για το Φ.Τ, η αφηρημένη (γενικά) έννοια της ‘Διαχείρισης’ είναι από πάρα πολλά χρόνια προσωποποιημένη, σας είναι παραπάνω από γνωστή, και (θα έπρεπε) στο βαθμό τουλάχιστον της παραπάνω συνεισφοράς να είναι ακόμα πιο σεβαστή απ’ όλους.

Σας βεβαιώνω λοιπόν ότι για την εσωτερική λειτουργία του Φ.Τ. κανείς δεν είναι (και δεν θα είναι) πάνω απ’ την ομάδα διαχείρισης, στην οποία φυσικά ex officio ανήκω κι’ εγώ, και η οποία χαίρει απόλυτα της εκτίμησής μου για την ιστορία, την πορεία, και τη συνεισφορά της. Όπως βέβαια και ένα-ένα όλα τα υπόλοιπα μέλη του Φ.Τ.

Και ασφαλώς, ο αποκλεισμός ή η αποχώρηση παλιών και σημαντικών μελών (έστω και πολλών, ή και πάρα πολλών καμιά φορά) είναι απώλεια. Βαριά απώλεια. Κι οι αποχαιρετισμοί δεν είναι ευχάριστοι. Αλλά μπροστά στην εσωστρέφεια και την επαναφορά σε αντιπαραθέσεις –παλιές ή νέες, οι αποχαιρετισμοί είναι το λιγότερο.

Αλλά ας δούμε κάποια στιγμή και τα μεγάλα. Γιατί όπως έχω γράψει παλιότερα, στο μεταξύ του δικού μας καθημερινού χρόνου στο μικρόκοσμό μας, η Φωτογραφία έτρεχε και τρέχει. Προς τα μπροστά, προς τα πίσω ή πλαγίως, -μικρή σημασία έχει. Αφού αυτό εξαρτάται από το που ήθελε ή έτυχε να κοιτάζει ο καθένας.

Κι’ όσο γι’ άλλες συχνές αναφορές, φυσικά και οι ρίζες έχουν σημασία. Αλλά επιτρέψτε μου να είμαι κάθετος. Ποτέ οι ρίζες δεν έχουν μεγαλύτερη σημασία, κι ούτε φυσικά αξίζει να μνημονεύονται σε βάρος του μέλλοντος. Πόσο μάλλον, να μετατρέπονται σε δικαιολογία της αποτυχίας στην κατανόηση των καιρών και του σήμερα. Κι έτσι, οι συνεχείς αναφορές στο παρελθόν απλώς βοηθάνε να καταλάβουμε ότι είναι καιρός να φύγουμε μπρός. Τρέχοντας.

Μ’ όλο το σεβασμό λοιπόν στις προσωπικές συγκρουσιακές επιλογές του καθενός μας, συστήνω και ας μου επιτραπεί να παρακαλέσω προσωπικά, να σβηστεί κάθε σχόλιο αυτής (ή μελλοντικής) ανάρτησης που αναφέρεται ονομαστικά σε άλλο μέλος ή τη διαχείριση. Διαφορετικά καταλαβαίνετε, ότι θάπρεπε να ζητήσετε όλοι μαζί από τη διαχείριση να το σβήσει. GDC


ΥΓ.Φυσικά κάθε άλλο σχόλιο είναι με ΠΟΛΥ μεγάλη χαρά ευπρόσδεκτο ... ειδικά επί της φωτογραφίας, ή της Φωτογραφίας

Χορηγοί

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr


ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Γυναικεία - Ανδρικά Υποδήματα

tsoumpas.gr

Γενέθλια

Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα

© 2024   Created by G.D.Christoloukas.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης