Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
Τέλεια πόδια μόνο με το ποδήλατο!
Είναι οικολογικό ενώ γυμνάζει όλο το σώμα και κυρίως τα πόδια…
Επενδύστε σε ένα ποδήλατο και ξεκινήστε να κάνετε διαδρομές μόνοι ή με παρέα. Το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας και θα ασκηθείτε αποτελεσματικά.
Η ποδηλασία:
Μπορεί να βελτιώσει περισσότερο τη φυσική αντοχή και το καρδιαναπνευστικό σύστημα σε σχέση με το τρέξιμο.
Βοηθά στην ισορροπία του σώματος.
Γυμνάζει συμμετρικά τους μυς που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά τους σώματός σας με αυτούς που βρίσκονται στην αριστερή.
Αποτελεί μια από τις καλύτερες ασκήσεις, κυρίως για την ενδυνάμωση των μηρών αλλά παράλληλα γυμνάζονται οι γάμπες, τα χέρια και οι κοιλιακοί.
Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και τονώνει τους μύες, ιδιαίτερα των μηρών και των γλουτών. Ένα καθημερινό δεκάλεπτο άσκησης με ποδήλατο βοηθάει στη σύσφιξη των μυών και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
Καταπολεμά το άγχος και δημιουργεί αίσθηση της ευεξίας.
Τροφοδοτεί τους πνεύμονες με περισσότερο οξυγόνο.
Προσφέρει δύναμη και ευλυγισία.
Συντελεί στην απώλεια κιλών.
Βοηθά στην πρόληψη του διαβήτη, των καρδιοπαθειών, της παχυσαρκίας και της κατάθλιψης.
Ενδείκνυται για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερίνης και τον έλεγχο του σακχάρου.
------------------------------------------------------------------------------
Ετικέτες;
Σχόλιο
Φίλοι μου καλοί, πολύ σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην ποδηλατική μου φωτογραφία και ευχαριστώ επίσης που σας άρεσαν οι πληροφορίες περι ποδηλάτου.Γιάννη Παπαϊωάννου,Τed,Xρήστο Αργυρίου, Γιάννη Βάγιο, Filip,marianto, Κλεοπάτρα μου, Πολύβιε, Γιάννη Κωβαίο!
Ωραία και μεστή ανάρτηση, φίλη μου Κατερίνα!
Και εκτός από όοοολα αυτά που προσφέρει το ποδήλατο, χαρίζει και ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!!!
Πάρα πολύ όμορφη!!! Καλά τα λες.
Πολύ ωραία με χρήσιμες πληροφορίες για την υγεία μας. Σ΄ευχαριστούμε πολύ Κατερίνα!!!
!!!!!!!!!
Καταπληκτική η ανάρτησή σου Κατερίνα.Συμφωνώ απόλυτα με τις ευεργετικές συνέπειες απο την χρήση ποδηλάτου.Εμένα μούρχεται τώρα στο μυαλό ο ποδηλατόδρομος της παραλίας της πόλης σου,η ...υπερβολική χρήση τους θα επιβάλλει την δημιουργία νέων!!!
Σας ευχαριστώ φίλοι μου για τα σχόλιά σας, Γιώργη Α, αισθάνομαι κάπως καλύτερα ,Γιάννη Παπαϊωάννου,αν σου πω ότι αυτός ο ποδηλατόδρομος είναι σε πεζοδρόμιο και κινδυνεύουν τόσο οι ποδηλάτες όσο και οι πεζοί! όσο για σένα φίλε Ted, η αναβλητικότητα ποτέ δεν ήταν καλός σύμμαχος στη λήψη αποφάσεων. Απ' αυτή την άσκηση μόνο καλό θα δούμε. ( Λέω να το ξαναρχίσω. Αφορμή η φωτογραφία μου! )
Ορθοπεταλιές ; Κατερίνα, μας βάζεις δύσκολα !!!
Έξυπνη η φωτογραφία σου, ως ιδέα και λήψη, μας προσφέρεις, ωστόσο, πολλές και καλές πληροφορίες για τη σχέση υγείας-άσκησης, μόνο που το αναβάλλουμε από Δευτέρα σε Δευτέρα...
Ted
Πολύ ωραία τα λες Κατερίνα ,θέλουμε περισσότερους ποδηλατόδρομους!!
πολύ καλή ματιά Κατερίνα!
Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα
© 2025 Created by G.D.Christoloukas.
Με την υποστήριξη του
Πρέπει να είστε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι" για να προσθέσετε σχόλια!
Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"