Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
με τέτοια χάλια που έχουμε σαν κράτος και τη σαπίλα που διακρίνει την κοινωνία μας ακόμα κια ο καθρευτισμός μέσα στα λασπόνερα μένει πεντακάθαρος επιφανειακά βέβαια ....εδώ μου έρχεται το ρητό "ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ " ...έτσι βιώνω σαν ενήλικος άνθρωποσ τη σημερινή λασπουργιά που μας περιβάλλει κι ανανακλω και καθρευτίζω τον κάθε λογής ΜΑΛΑΚΑ που έχει όλες τις λόξες και τις στραβάρες πάνω .....έχω κατορθώσει όμως να μείνουν και πάνω του και πάνω του να κάτσουν .......(Δυο λόγια σε μια κρίσιμη περίοδο ζωής ) !!
Ετικέτες;
Αγαπημένο 1 ατόμου
Σχόλιο
EYXARISTΩ ΠΟΛΎ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πάρα πολύ όμορφη!!!
Eυχαριστώ πολύ Κλεοπάτρα !!
Πολύ όμορφη!!!
Ted se ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου !!
Αξιοπρόσεκτη φωτογραφία, με εξαιρετική φωτογραφική εκμετάλλευση του καθρεπτισμού...
Ted
Γιάννη ,Βασίλη Γιάννη Βάγιε σας ευχαριστώ πολύ όμως ιδιετέρως να ευχαριστίσω το φίλο μου Χρήστο Αργυρίου που μου δίνει το αλατοπίπερο εδώ μέσα στο site kai έτσι νοστιμίζει τη φίλία μας ....!!
Πολύ καλή Κώστα !!!
Πες τα Χρυσόστομε !!!!
Επιμένεις ε!Αλλά τώρα τι να γίνει?Να βγάλουμε τα εσώψυχά μας σε δημόσια ακρόαση?Αστο ΚΏΣΤΑ,ΑΣΤΟ!!!
Αγαπητέ φίλε Χρήστο χάρηκα πολύ για το σχόλιο σου !! Αυτό που έχωνα σου πω έριναι ότι αν θυμάσαι τισου είπα για το χώρο αυτόν την προηγούμενη φορά και τώρα πλέον θα σου συμπληρώσω ότι δεν το έβαλα τυχαία το σχόλιο συχετιζεται με το χώρο διότι αυτός ο χώρος δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες καθημερινά και το βρ'αδυ γίνεται της ΜΑΡΙΚΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ αν λοιπόν βάλεις λίγο και τη φαντασία σου να καλπάσει τότε αγαπητε μου όποιος τη νύχτα περπατει λάσπες και σκατά πατεί .....!!
Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα
© 2025 Created by G.D.Christoloukas.
Με την υποστήριξη του
Πρέπει να είστε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι" για να προσθέσετε σχόλια!
Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"