Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
Δείτε την σε πλήρη προβολή,
Ετικέτες;
Άλµπουµ: Πουλιά
Πολύ καλή.
υπεροχη !
Τέλεια!
Σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!
Ted, σίγουρα πως υπερβάλεις γράφοντας πως πρόκειται για τέλειο φωτογραφικό δημιούργημα. Ούτε καλά εστιασμένη είναι, ούτε χρωματικά σωστή. Απλά την ανέβασα ως ντοκουμέντο μητρικής συμπεριφοράς. Σ' ευχαριστώ ιδιαιτέρως που όχι μόνο στάθηκες, αλλά και την επεξεργάστηκες περαιτέρω. Σαφώς το κάδρο σου είναι πολύ καλύτερο. Και ναι... δέχομαι ασμένως κι από εδώ το αίτημα φιλίας ;~)
Τι να πει κανείς γι΄αυτή την ολοζώντανη φωτογραφία, που σε καθηλώνει και σε αφήνει άφωνο ;
Tην απόλαυσα με τις ώρες, την επεξεργάστηκα και δεν άντεξα στον πειρασμό να βάλω κι εγώ το χεράκι μου στο τέλειο φωτογραφικό σου δημιούργημα, μιας κι αφού "καθόλου δε σε ενοχλεί, απεναντίας θα το χαρείς", όπως, προς τιμή σου δηλώνεις.
Σκέφτηκα να crop-άρω το κυρίως θέμα σου, για να μην παρασύρεται η ματιά στον περιβάλλοντα "νεκρό" χώρο και πες μου τη γνώμη σου για την ..αποκοτιά μου.
Ted
Y.Γ.
Νόμιζα δεδομένη και καταχωρημένη τη φιλία μας, κι, ωστόσο, βλέπω πως δεν την έχουμε "επισημοποιήσει".
Δέξου λοιπόν το αίτημα της επισημοποίησης από εδώ.
Φιλικά,
Ted
Θαυμάσιο κλικ !!!!
Απίθανο κλικ!!
Πολυ ομορφη!
yperoxo klik
μου προκαλεί συγκίνηση...!
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr
Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα
© 2025 Created by G.D.Christoloukas. Με την υποστήριξη του