Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
~~~
Που πας?? Μη φεύγεις….
~~~
Ετικέτες;
Σχόλιο
Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για τα όμορφα σχόλιά σας.
Γιάννη, το μεσαίο άτομο ήταν ο διοργανωτής εκείνης της φωτογράφισης που κάναμε στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Για μένα ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοπoίησα την καινούρια μηχανή μου την Nikon d5300.
Ο διοργανωτής ήταν ο γνωστός Στράτος Αγιάννογλου μαθήματα του οποίου παρακολουθούμε δωρεάν στο youtube δις εβδομαδιαίως.
Υπέροχες οι σιλουέτες και η κόντρα στον ήλιο λήψη με την γωνία λήψης να την ανεβάζει πολύ Κατερίνα!!Πολύ μου αρέσει!
Πάρα πολύ καλή λήψη και επεξεργασία με θαυμάσια διαχείριση του φωτισμού Κατερίνα !!!
Πολύ ωραία λήψη και επεξεργασία Κατερίνα.
Πολύ καλή!
Ολοζώντανη σκηνή σε ιδεώδη α/μ απόδοση αλλά και ώρα, Κατερίνα!! (Όντως ήταν στην παρέα ή έκανε τζόκινγκ;)
Υπέροχη λήψη, Κατερίνα! Μου αρέσει πολύ η κίνηση και η ακινησία, αλλά και η σκέψη σου για τον διπλό αποχωρισμό!
Εξαιρετική λήψη Κατερίνα. Πολύ καλή ασπρόμαυρη με δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Θαυμάσιες υφες και πολύ καλά μαύρα στις φιγούρες. Δυνατή λήψη, από αυτές που με κάνουν να αγαπώ την φωτογραφία.
Θαυμάσια ιδέα και α/μ δουλειά Κατερίνα μου! Μπράβο!!
Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα
© 2025 Created by G.D.Christoloukas.
Με την υποστήριξη του
Πρέπει να είστε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι" για να προσθέσετε σχόλια!
Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"