Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
Ταξινόμηση κατά:
Συζητήσεις | Απαντήσεις | Πρόσφατες δραστηριότητες |
---|---|---|
Παίζοντας με την προοπτική!!!!Εχει πολύ ενδιαφέρον!!! http://pswnio.gr/archives/3177 Ξεκίνησε από τον/την zaxarias xasiotis |
3 |
Ιουλ 28, 2010 Απάντηση από τον/την zaxarias xasiotis |
Νέο Photoshop CS5Αναμένεται σύντομα, με απίστευτες δυνατότητες και νέα εργαλεία. Δείτε εδώ και θα καταλάβετε... Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ Ξεκίνησε από τον/την Αχιλλέας Γιαννόπουλος |
111 |
Ιουλ 15, 2010 Απάντηση από τον/την Anthony David |
RAWkalispera... exw provlima me to anoigma-epaiksergasia twn raw arxeiwn sto ps.... douleuw sto photoshop cs4 extended portable to opoio den m… Ξεκίνησε από τον/την zaxarias xasiotis |
5 |
Ιουν 8, 2010 Απάντηση από τον/την zaxarias xasiotis |
Φωτογραφική Έκθεση Γιώργου ΤσούμπαΣας παραθέτω φωτογραφίες από την έκθεση του Γιώργου Ξεκίνησε από τον/την Αντώνης Αγάογλου |
3 |
Ιουν 5, 2010 Απάντηση από τον/την Giorgos Tsoumpas Photography |
Γάμος στην Οία Σαντορίνης-Σάββατο 8 Μαίου 2010Τό Σάββατο 8 Μαίου 2010,στην εκκλησία τού Αγίου Γεωργίου στην Οία της Σαντορίνης,τελέσθηκε ο γάμος τού γιού μου Στέλιου και της κόρης μου… Ξεκίνησε από τον/την Giorgos Tsoumpas Photography |
67 |
Μάι 30, 2010 Απάντηση από τον/την Γιάννης Παπαδημητρίου |
"Τριλημμα".......Γιατι "διλημμα" δεν το λες!Τα πραγματα εχουν ως εξης: Εχω μια "πιστη" και υπομονετικη με την στραβομαρα μου -οσον αφορα γνωσεις- Sony α… Ξεκίνησε από τον/την MariaTs |
20 |
Μάι 28, 2010 Απάντηση από τον/την Stelios Kritikakis |
ΠανοραμικέςΑυτή που ανεβάζω είναι η πρώτη μου πανοραμική. Μια προσπάθεια δλδ να βάζω πώς βγαίνει κάτι τέτοιο... Δεν την έχω επεξεργαστεί καθόλου. Απλά… Ξεκίνησε από τον/την katerinaki |
28 |
Μάι 25, 2010 Απάντηση από τον/την Αχιλλέας Γιαννόπουλος |
Κεντρικό σημείο εστίασης - Πολλαπλά σημεία εστίασηςΚαλησπερα για αλλη μια φορα φιλοι της φωτογραφίας και συναδελφοι.Αυτή τη φορά το θέμα μου έχει να κάνει με την λειτουργία εστίασης των μηχα… Ξεκίνησε από τον/την Anthony David |
79 |
Μάι 3, 2010 Απάντηση από τον/την Anthony David |
Οι νυχτερινές "ανεβαίνουν" θολέςΚαλημέρα σε όλους.Έχω παρατηρήσει, ότι όταν τραβάω νυχτερινές φωτογραφίες, με τρίποδο ή χωρίς, ενώ στον υπολογιστή μου δείχνουν καθαρές, ότ… Ξεκίνησε από τον/την Βιολέτα Μελέτη |
3 |
Μάι 1, 2010 Απάντηση από τον/την Βιολέτα Μελέτη |
Θαυμαστικά αντί για σχόλια.Είναι ένα θέμα που με έχει απασχολήσει πολύ καιρό, πολλές φορές κάτω απο μια φωτογραφία ενώ περιμένουμε σχόλια και παρατηρήσεις βλέπουμε θα… Ξεκίνησε από τον/την Apostolis Anastasopoulos |
14 |
Απρ 9, 2010 Απάντηση από τον/την βιδαλης εμμανουηλ |
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr
© 2024 Created by G.D.Christoloukas. Με την υποστήριξη του