Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
Ταξινόμηση κατά:
Συζητήσεις | Απαντήσεις | Πρόσφατες δραστηριότητες |
---|---|---|
Τοποθεσία για φωτογράφισηΚαλημέρα φίλοι μου ! Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια ! Ψάχνω να βρω τοποθεσία για να κάνω μια φωτογράφιση (πανάθεμα με ο ερασιτέχνης χάχα)για έν… Ξεκίνησε από τον/την Άρης Ιωακειμίδης |
1 | Μαρ 3, 2013 |
"Να ρωτησω γενικα καποια αστροφωτογραφια εχει τραβηξει καποιος??θα θελα ναμαθω εντυπωσεις Ξεκίνησε από τον/την george karas |
5 |
Μαρ 2, 2013 Απάντηση από τον/την Dimitra Kouki |
Έκθεση φωτογραφίας6 υπέροχες μέρες τελειωσαν...Πολλές εμπειρίες,γνώμες,άνθρωποι κ συναισθήματα...Ευχαριστώ πολύ όσους/ες ήταν δίπλα μου σε αυτό το ξεκίνημα μ… Ξεκίνησε από τον/την Δέσποινα Κιτίδου |
6 |
Φεβ 24, 2013 Απάντηση από τον/την Δέσποινα Κιτίδου |
παλιες φωτογραφιεςhttp://www.lifo.gr/team/omorfia/34448 Ξεκίνησε από τον/την Katerina I. Risaki |
2 |
Φεβ 23, 2013 Απάντηση από τον/την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΟΣ |
Τμήματα Φωτογραφίας στον Δήμο ΑχαρνώνΗ Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) ξεκινάει, για πρώτη φορά στον Δήμο Αχαρνών, κύκλο μαθημάτων Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας.… Ξεκίνησε από τον/την George |
0 | Οκτ 10, 2012 |
Οι 10 καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας!Η απόφαση της διαχειριστικής ομάδας της σελίδας μας να παρουσιάζει τις καλύτερες 10 φωτογραφίες της εβδομάδας είναι αξιέπαινη, αλλά… Τι γίν… Ξεκίνησε από τον/την Kostas Popis |
13 | Ιουλ 22, 2012 |
ΈπαινοςΣήμερα 5 Ιουνίου 2012 στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΡΑΚΗΣ εγκαινιάστηκε έκθεση φωτογραφίας όπου μου απονεμήθηκε έπα… Ξεκίνησε από τον/την Δέσποινα Κιτίδου |
6 |
Ιουλ 15, 2012 Απάντηση από τον/την Δέσποινα Κιτίδου |
© 2025 Created by G.D.Christoloukas.
Με την υποστήριξη του