Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ-ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ THΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΥΡΑΚΗ
Από το Ιντερνετ οι παρακάτω πληροφορίες:
Στο Καρλόβασι Σάμου και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή στο Ποτάμι, βρίσκονται οι περίφημοι φυσικοί καταρράχτες. Η πρόσβαση σε αυτούς είναι εύκολη και γίνεται από ένα άνετο μονοπάτι.
Μια υπέροχη και όχι ιδιαίτερα δύσκολη διαδρομή αφού υπάρχει ξεκάθαρο μονοπάτι μέχρι τον πρώτο καταρράκτη που είναι και ο μικρότερος. Εκεί ακριβώς είναι και η μέση της διαδρομής αφού προκειμένου να φτάσετε στον μεγάλο καταρράκτη πρέπει να συνεχίσετε σκαρφαλώνοντας τα 50-60 ξύλινα σκαλοπάτια βγαίνοντας σε ένα ξέφωτο με υπέροχη θέα, τα γύρω δάση. Προκειμένου να φτάσετε στον μεγαλύτερο καταρράκτη πρέπει να γνωρίζετε ότι σε δύο τρία σημεία τα νερά πιθανόν να είναι βαθιά που ίσως να χρειαστεί να κολυμπήσετε, ο καταρράκτης έχει περίπου 5 μέτρα ύψος.
Οι καταρράχτες έχουν εξαιρετική φυσική ομορφιά και σχηματίζουν δύο μικρές λίμνες ιδανικές για κολύμπι.
Ετικέτες;
Άλµπουµ: Falling In Love With Nature
Σχόλιο
Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα
© 2025 Created by G.D.Christoloukas.
Με την υποστήριξη του
Πρέπει να είστε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι" για να προσθέσετε σχόλια!
Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"