Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
~
Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα στην έκθεσή μου στην Πάρο την καλή φίλη και εκλεκτή ερμηνεύτρια, ποιήτρια και πεζογράφο Παυλίνα Στυλιανού (Pavlina Styl) από τη Λεμεσό!
Με εντυπωσίασε και με συγκίνησε το ζωηρό ενδιαφέρον της για τη δουλειά μου, φωτογραφική και λογοτεχνική. Πρώτη φορά σε οποιαδήποτε από τις 7 ατομικές μου εκθέσεις, επισκέπτης παραμένει γύρω στις 2 ώρες μελετώντας και εμβαθύνοντας σε ένα-ένα έργο, κρατώντας σημειώσεις, φωτογραφίζοντας και σχολιάζοντας! Συζητώντας ανακάλυψα και την... ηθική (και πνευματική) αυτουργό: τη σπουδαία συνάδελφο και αγαπημένη φίλη Εύα Νεοκλέους, τη φιλόλογό της στο Λύκειο, που της έχει εμφυσήσει τον θείο έρωτα για την Τέχνη και τα Γράμματα! Νέο ευχάριστο σοκ, τηλεφώνημα αμέσως στην Εύα, αύρα Μεγαλονήσου... Οι μικρές, τεράστιας αξίας, στιγμές!
Ακολούθησε και η φωτογράφηση με την Παυλίνα στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου Poseidon of Paros, τη διεύθυνση του οποίου ευχαριστούμε και από εδώ για τη φιλοξενία. Μια πρώτη πόζα και μια πρώτη γνωριμία με το μουσικό στίγμα της Παυλίνας σήμερα:
Ετικέτες;
Άλµπουµ: Αιθέριες
Σχόλιο
Χαίρω και ευχαριστώ και εκ μέρους της Παυλίνας!
Και ωραίο χαμόγελο και ωραία φωνή! Πολύ ωραία και η λήψη σου φυσικά Γιάννη!
Σας ευχαριστώ πολύ, Γεώργιοι!
Πολύ καλή η λήψη σου Γιάννη στην πανέμορφη φίλη σου ....
Να είστε καλά, φίλη και φίλοι μου, με τα ευμενή αλλά και χαριτωμένα σχόλια!
Δημήτρη μου, ό,τι απάντησα στον Σωτήρη...
Αυτοδίκαια ανακηρύσσεσαι φωτογράφος των γυναικείων μοντέλων, κάποια στιγμή θα καταμετρήσω ....., ουκ έστιν αριθμός, Γιάννη!
Παρ' όλες τις χάρες της η Παυλίνα, '' βγάζει μια πηγαία συστολή '' και σου πόζαρε πανέμορφα!
Καλή συνέχεια σας εύχομαι!!!
Ό,τι και ο Σωτήρης.
Πολύ όμορφη λήψη.
Το έχουμε ξαναπεί !Είσαι ..μεταλλειολόγος σε ορυχεία θεμάτων και μοντέλων ,φίλε μου Γιάννη
Σας ευχαριστώ πολύ, φίλτατοι! Σωτήρη μου, ήδη έχω κόψει αρκετό. Με περισσότερο crop από αριστερά, θα έπρεπε να κροπάρω και στις οριζόντιες γραμμές "πνίγοντας" το μοντέλο.
© 2025 Created by G.D.Christoloukas.
Με την υποστήριξη του
Πρέπει να είστε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι" για να προσθέσετε σχόλια!
Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"