Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
O κυρ. Θεολόγος απ’ τη Ν. Σκιώνη, που κάθε πρωΐ ερχόταν με με το τρεχαντήρι του στο Ποσείδι και ξεψάριζε με υπομονή τα δίχτυα του, χορταίνοντας το βλέμμα μας με τα διάφορα είδη ψαριών που έβγαζε.
Το ενδιαφέρον του όμως ήταν στα μπαρμπούνια που όπως μονολογούσε ‘’ όλο και πιο λίγα πιάνονται , όχι πως έγιναν εξυπνότερα, αλλά η αλίευση χωρίς περιορισμούς και σεβασμό στις περιόδους που πρέπει να απέχουν από το ψάρεμα, οι ψαράδες αλλά και οι κάθε είδους ερασιτέχνες, οδηγεί τους επαγγελματίες ψαράδες σε φτωχή ‘’ σοδειά’’.
Απ’ ότι έλεγε οι μηχανότρατες κάνουν τη ζημιά!
Πάντως το τραπέζι μας γέμιζε με τα ολόφρεσκα ψάρια του , όποτε του τα ζητούσαμε
Στα σχόλια δείτε τη ‘’ σοδειά ‘’ του , τα λαχταριστά του μπαρμπούνια!
Ετικέτες;
Σχόλιο
Καλώς σε βρίσκω dimitra, ελπίζω ανανεωμένη και ξεκούραστη!
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη θετική σου ματιά και για το like.
Και εσας καλές μου φίλες Τασούλα,Βασιλική και marianto σας ευχαριστώ για τα like σας! Καλό σας βράδυ!
ομορφη στιγμη κατερινακι
Βασίλη, όντως αυτό παραπονιόταν ο ψαράς.
΄Αλλες μέρες βγαίνει , άλλες όχι!
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη ματιά σου- σχόλιο. Καλό σου βράδυ!
Οχι μόνο τα μάτια να φάνε Γιάννη, αλλά και εμείς τα τιμήσαμε δεόντως!
΄Ομως όσο και αν σου φανεί παράξενο η προτίμησή μου είναι στο ψάρι σούπας ( μπακαλιάρος, χελιδονόψαρο, σκορπίνες κλπ), που τα μαγειρεύω και έξοχα!
Αν δεν σκεφτόμουν μην επιβαρύνω την πλατφόρμα με bytes θα αναρτούσα μια φωτο ψαριά, όνειρο. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την καλή σου ματιά! Καλό σου βράδυ!
Όμορφη λήψη φίλη Μια φλασιά θα την ανέβαζε !!!
Τελικά ίσα ίσα μεροκάματο αν υπολογίσεις και τα έξοδά τους
( Όμως ) Τυχερή Κατερίνα
Απο τη θάλασσα στο τηγάνι
Πωπω μπαρμπούνια!!! Φάτε, μάτια, ψάρια!
Θαυμάσια αποτύπωσες και τον κ. Θεολόγο και τα αλιεύματά του, φίλη μου!
Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα
© 2025 Created by G.D.Christoloukas.
Με την υποστήριξη του
Πρέπει να είστε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι" για να προσθέσετε σχόλια!
Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"