Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
Nikon SP Limited Edition
Φακός Nikkor W-3,5 cm f1.8 και έχει τον ίδιο σειριακό αριθμό με την μηχανή.
Ilford Delta 100 Professional
Φωτόμετρο KEKS KMQ
Το φιλμ είχε λήξει τουλάχιστον μια δεκαετία.
Η λήψη έγινε τον Αύγουστο του 2019. Ήταν δύσκολη και θεωρείται ατυχής. Εντούτοις την ανεβάζω λόγω της ιδιαιτέρας σπανιότητας της μηχανής, του σεβασμού που τρέφω για την Nikon,της συναισθηματικής αξίας που έχει η πόρτα για μένα αλλά και πειραματιζόμενος με το φιλμ.
Παραθέτω άρθρο της Nikon Global για την μηχανή.
https://imaging.nikon.com/imaging/information/chronicle/history-sp/index.html
Ετικέτες;
Σχόλιο
Πολύ όμορφη αναλογική λήψη Σπύρο, δύσκολη από άποψη φωτισμού αλλά με μεγάλη συναισθηματική αξία!!Η μηχανή της Nikon είναι κόσμημα φίλε!
πάρα πολύ όμορφη φωτογραφία Σπύρο! Η απόδειξη πως μια φωτογραφία δεν χρειάζεται να είναι τεχνικά άψογη για να μιλήσει στην ψυχή σου!
Όσον αφορά τη συγκεκριμένη φωτογραφική μηχανή, τα λόγια είναι περιττά!
Για μένα μετράει πάνω από όλα το συναισθηματικό κομμάτι του θέματος αλλά και όλα όσα αναφέρεις και τα θεωρώ δευτερεύοντα, Σπύρο! Αξία έχει η τόλμη στον πειραματισμό αλλά και η παρουσίαση της δουλειάς σου!
Το φως, το φως μου αρέσει πολύ, η γωνία λήψης και το αποτέλεσμα!
Συναισθηματική, δύσκολη και πολύ καλή ανάρτηση ( παρά όλες τις αντιξοότητες ) Σπύρο !!!
Θαυμάσια η διαχείριση του φωτισμού φίλε
Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα
© 2025 Created by G.D.Christoloukas.
Με την υποστήριξη του
Πρέπει να είστε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι" για να προσθέσετε σχόλια!
Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"