"Φωτογραφικό Ταξίδι"

Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας

>>>>>>>

Βραχογραφία Παναγίας Βλαχερνίτισσας.
Φιλοτεχνήθηκε τον 15ο αιώνα και μάλλον
ανήκε σε παρακείμενα κελιά μοναχών!!Την ανεβάζω πάλι γιατί εξαφανίστηκε (αν και είχε δύο προβολές)!!!

>>>>>>

Προβολές: 705

Άλµπουµ: ΠΡΕΣΠΕΣ
Αγαπημένο 1 ατόμου

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι" για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"

Σχόλιο από τον/την Nikos Tzan στις 24 Νοέμβριος 2020 στις 1:44

Μαρία, την διαγραφή της φωτογραφίας σου την έκανα εγώ, γιατί ξεπερνούσε το όριο όχι απλά της απλής λήψης (600kb), αλλά ακόμη και της πανοραμικής (1.000kb).
Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Φ.Τ. η διαχειριστική ομάδα διαγράφει τις φωτογραφίες που υπερβαίνουν τα επιτρεπτά όρια, χωρίς κάποια ειδοποίηση.
Συνήθως το κάναμε οι διαχειριστές σε καινούργια μέλη (να ενημερώνουμε για την διαγραφή), γιατί ενδεχομένως αγνοούσανε τον κανονισμό.
Τώρα να διαμαρτύρεσαι γιατί δεν σε ειδοποίησε κανένας για την διαγραφή της φωτογραφίας, το βρίσκω λίγο άκυρο, γιατί ούτε καινούργιο μέλος είσαι, ούτε άγνοια των κανονισμών έχεις.
Το ότι κάποιοι διαχειριστές έμπαιναν στην διαδικασία να σε ενημερώσουν όταν αναρτούσες κάποια φωτογραφία που ξεπερνούσε τα όρια και διαγράφονταν, νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι αντικείμενο εκτίμησης, και όχι αντικείμενο διαμαρτυρίας για αυτούς που δεν το κάνουν και ακολουθούν την τυπική διαδικασία.

Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι δεν υπάρχει καμία, μα καμία μεροληπτική συμπεριφορά από την διαχείριση προς οποιοδήποτε μέλος του Φ.Τ. σε αντίθεση με αυτό που υπονοείς με την δήλωση σου "ότι γίνεται συστηματικά με τις φωτογραφίες σου". Θεωρώ ότι δικαίως προσβλήθηκε ο Βασίλης, ο οποίος καθημερινά αφιερώνει ώρες ατελείωτες για την εύρυθμη λειτουργία του site (χωρίς φυσικά να πληρώνεται από πουθενά και το κάνει μόνο από την αγάπη του για την φωτογραφία), αντί να ακούσει ένα μπράβο ή μια αναγνώριση, να διαβάζει αυτά τα πράγματα...

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να κάτσεις λίγο να σκεφτείς τι έγραψες και το πόσο δύσκολο και επώδυνο είναι, να το διαβάζουν κάποιοι που έχουν δώσει την ψυχή τους γι αυτό το site (και εξακολουθούν να την δίνουν), για να μπορείτε εσείς οι υπόλοιποι να το απολαμβάνετε.

Αν όμως εξακολουθείς να επιμένεις στην δήλωση σου, τότε θα σε παρακαλέσω να επικοινωνήσεις μαζί μου με προσωπικό μήνυμα και να μου εξηγήσεις τι ακριβώς συμβαίνει με αποδείξεις.

Σχόλιο από τον/την ΒΑΣΙΛΗΣ . Λ στις 23 Νοέμβριος 2020 στις 20:10

Ακριβώς όπως τα αναφέρει ο Χρήστος είναι η πραγματικότητα

Και εγώ περιμένω να ανακαλέσει... να διαγράψω όλα τα σχόλια και να μην ενεργοποιήσω το άρθρο 3 των προϋποθέσεων του Φ.Τ φίλε μου

Σχόλιο από τον/την Χρήστος Μαρούλης στις 23 Νοέμβριος 2020 στις 18:56

Βασίλη, Κατερίνα και Μαρία, καλησπέρα σας!
Τυχαίνει κάποιες φορές, οι περισσότεροι εξ ημών, να μην έχουμε καταλάβει κάτι καλά και έτσι να νομίζουμε - εσφαλμένα - κάτι διαφορετικό.  Επί του προκειμένου, θα πω πως και σε μένα έχει συμβεί κάποιες φορές να ανεβάσω εδώ στο σάιτ κάποια φωτογραφία που υπερβαίνει τα επιτρεπτά όρια μεγέθους.  Η Κατερίνα το τελευταίο αρκετό διάστημα, μου στέλνει email για να με ενημερώσει (και την ευχαριστώ γι' αυτό), οπότε προβαίνω σε διορθωτικές κινήσεις και ανεβάζω ξανά τη φωτογραφία με το επιτρεπτό μέγεθος και έτσι διορθώνω το δικό μου λάθος.
Μαρία, να σημειώσω εδώ ότι όποτε και αν εγκριθεί η φωτογραφία που ανεβάζουμε (πριν ή μετά τα μεσάνυχτα) δεν χάνουμε καμμιά μέρα (ίσως αυτό να μην έχεις καταλάβει καλά).  Σημασία δεν έχει το πότε θα εγκριθεί η φωτογραφία μας, αλλά πότε την αποστείλαμε για έγκριση.  Για να το πω αλλιώς, αν ανεβάσουμε για έγκριση μια φωτογραφία στις 23/11/2020 στις 23:59 και αυτή εγκριθεί π.χ. στις 24/11/2020 στις 00:01'  (δηλαδή δυο λεπτά αργότερα, που όμως η ημερομηνία θα έχει αλλάξει), η φωτογραφία μας "χρεώνεται" κανονικά την ημερομηνία που ανέβηκε για έγκριση, δηλαδή χρεώνεται στις 23/11/2020, την ημερομηνία που θέλαμε.  Συνεπώς, την επόμενη μέρα στις 24/11/2020, μπορούμε να αναρτήσουμε κανονικά δύο φωτογραφίες.
Υποθέτω λοιπόν,  ότι η Μαρία που πολλές φορές ανεβάζει αργά το βράδυ τις φωτογραφίες της (όπως κάνω και εγώ αρκετές φορές), έχει το άγχος της γρήγορης έγκρισης, για να μην «χαθεί» η ημέρα.  Που όμως, όπως εξήγησα, η ημέρα δεν χάνεται.  Εκείνη φυσικά η βραδινή ώρα που επιλέγουμε να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας δεν είναι και η πιο κατάλληλη για το θέμα της έγκρισης (κάποιοι διαχειριστές μπορεί ήδη να βρίσκονται στην αγκαλιά του Μορφέα), οπότε μπορεί πράγματι να περιμένουμε κάποιες ώρες ώστε να έρθει η έγκριση.  Αυτό το άγχος ίσως, να την οδήγησε να εκφραστεί με την έκφραση «συστηματικά τον τελευταίο καιρό» μια που το βιώνει συχνά καθ’ ότι είναι… νυχτοπούλι!  Όμως η λέξη αυτή δεν ταιριάζει καθόλου και δεν απεικονίζει την πραγματικότητα, αφού όλοι οι διαχειριστές παλεύουν για το καλύτερο γι’ αυτό το σάιτ.  Γι’ αυτό, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να αποσυρθεί.
Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ότι όσα χρόνια γνωρίζω τη Μαρία, 4 χρόνια εδώ και άλλα τόσα σε άλλο φωτογραφικό σάιτ (πριν γίνω μέλος εδώ), δεν έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.  Είναι πάντα προσεκτική στις τοποθετήσεις της και δεν έχει προσβάλλει κανέναν.  Είναι ευγενική, η συμπεριφορά της είναι εξαιρετική και η παρουσία της κοσμεί τα σάιτ που δραστηριοποιείται.
Σε τούτη την όμορφη σελίδα χρειαζόμαστε όλοι, προτείνω λοιπόν, να προσπεράσουμε αυτή την άτυχη στιγμή και μετά από τις απαραίτητες εξηγήσεις, να συνεχίσουμε όπως είμαστε, όλοι μαζί!

Σχόλιο από τον/την Χρήστος Μαρούλης στις 23 Νοέμβριος 2020 στις 15:28

Πάρα πολύ ωραία λήψη και εικόνα, Μαρία!  Καλησπέρα!

Σχόλιο από τον/την ΒΑΣΙΛΗΣ . Λ στις 23 Νοέμβριος 2020 στις 14:38

Δεν είναι θέμα υπέρβασης ορίου (μπορεί δυο - τρεις φορές να μου ξέφυγε) αυτό γίνεται συστηματικά στις φωτογραφίες μου τον τελευταίο καιρό.

Αυτό που γράφεις δεν είναι προσβολή ?????

Ανακάλεσε να τελειώνουμε ...

Σχόλιο από τον/την marianto στις 22 Νοέμβριος 2020 στις 23:41

Kαλησπέρα Βασίλη με έκπληξή μου διαβάζω τα γραφόμενά σας. Ο σκοπός μου δεν ήταν να προσβάλλω κανέναν σας. Απλά μια ερώτηση έκανα προς την Κατερίνα με το εξής μήνυμα «παρατηρώ ότι οι φωτογραφίες μου το τελευταίο διάστημα αργούν να ανέβουν δεν ξέρω γιατί. Αρκετές φορές είναι πριν τις 12:02 και μπορεί να ανέβουν αργότερα χάνοντας μία ημέρα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Όπως και σήμερα ανέβασα πρώτα την δεύτερη φωτογραφία και μετά αυτή με το σχοινί». Έκανα μία απλή ερώτηση να δω γιατί γίνεται και εάν έχει αλλάξει κάτι (λόγω δουλειάς δεν έχω το χρόνο να μπαίνω σε καθημερινή βάση όπως παλιότερα)!! Στο παρελθόν δεν συνέβαινε κάτι ανάλογο!! Υπέθεσα ότι ίσως υπάρχει πρόβλημα με την ΝΙΝG. Ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει ευγένεια και αλληλοσεβασμός μεταξύ των μελών. Ουδέποτε έκανα προσβλητικά σχόλια και ανάρμοστες αναφορές προς τρίτους!! Kαι ειλικρινά λυπάμαι για αυτή την διαπίστωση μετά από 9 χρόνια παρουσίας στο Φωτογραφικό Ταξίδι!!

Καλό βράδυ!!!

Σχόλιο από τον/την ΒΑΣΙΛΗΣ . Λ στις 22 Νοέμβριος 2020 στις 21:27

Όμορφη ματιά και λήψη Μαρία ...λίγο φλου τη βλέπω φίλη !!!

Μαρία δε συμφωνώ καθόλου με τις απόψεις σου...σε ότι αφορά τη σκόπιμη ( κατά τη γνώμη σου ) καθυστέρηση της έγκρισης των φωτογραφιών σου... μας προσβάλλεις Δημόσια

Απαιτώ να ανακαλέσεις άμεσα και Δημόσια...στην αντίθετη περίπτωση θα εφαρμοστεί το άρθρο 3 του κανονισμού του Φ.Τ

Και επειδή η ευγένεια ( της Διαχείρισης ) πολλές φορές παρερμηνεύεται απο σήμερα ( εγώ τουλάχιστον ) θα εφαρμόσω αυστηρά τον κανονισμό του Φ.Τ

Σχόλιο από τον/την ΔΙΟΝΥΣΗΣ στις 22 Νοέμβριος 2020 στις 17:35

Πολύ ωραία λήψη Μαρία. Ένα τρίποδο θα βοηθούσε στην ευκρίνεια.

Σχόλιο από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ Β. ΚΩΒΑΙΟΣ στις 22 Νοέμβριος 2020 στις 17:10

Πολύ ξεχωριστό και σεπτό εύρημα, Μαρία μου, σε εύγλωττη αποτύπωση!!

Σχόλιο από τον/την katerina xatziavramoglou στις 22 Νοέμβριος 2020 στις 16:09

Αγαπητή Μαρία καλησπέρα,
Θα ήθελα κατ’ αρχάς να μου εξηγήσεις τι εννοείς με το ότι ‘’ αυτό γίνεται συστηματικά στις φωτογραφίες μου τον τελευταίο καιρό’’…
Την φωτογραφία σου την βρήκα να αναμένει έγκριση και εστάλη λίγο πριν τις 12 το βράδυ, και όπως γνωρίζεις υπερέβαινε τα επιτρεπόμενα όρια των 600ΚΒ, ενώ η δική σου ήταν 1,06ΜΒ. Πριν ολοκληρώσω την διαδικασία αποστολής email για να σε ενημερώσω για την υπέρβαση όπως συνηθίζω να κάνω πάντα, αυτή εξαφανίστηκε και σε λίγο έστειλες αυτή που ενέκρινα με το σωστό μέγεθος.
Πληροφορήθηκα πριν λίγο ότι την φωτογραφία σου την διέγραψε ο Νίκος Τζαναβάρης βλέποντάς την με υπέρβαση!
Θα σου υπενθυμίσω λοιπόν το άρθρο 9 των προϋποθέσεων 9. Όλες οι υπό ανάρτηση φωτογραφίες, περνούν πρωτίστως από έλεγχο-έγκριση από την Διαχείριση. Ο χρόνος έγκρισης μπορεί να είναι εντός ολίγων λεπτών ή περισσοτέρων, ακόμη δε και ωρών. Το μέγεθος των φωτογραφιών πού δημοσιεύονται δεν πρέπει να ξεπερνά τα 600 kb, για δε τις πανοραμικές τα 1.000 Κb. Οι φωτογραφίες οι οποίες θα ξεπερνούν το επιτρεπτό όριο ή δεν πληρούν τους όρους δεν θα εγκρίνονται, άνευ ειδοποίησης εκ της Διαχείρισης.

Χορηγοί

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr


ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Γυναικεία - Ανδρικά Υποδήματα

tsoumpas.gr

Γενέθλια

Σημερινά γενέθλια

© 2021   Created by Giorgos Tsoumpas Photography.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης