Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
~
Όλος ο κόσμος, μια Τροία που καίγεται για το χατίρι του Ομήρου. Την Ελένη, σαν τη βασιλομάνα του μελισσιού, την ακλούθησαν, όταν έπαιζε και πετούσε στον ήλιο, χιλιάδες μνηστήρες. Μα ένας μονάχα, ο θείος Κηφήνας, ο Ποιητής, την έκαμε δική του στον αιώνα!
(Συμπόσιον)
Νομίζω, φίλες και φίλοι, ότι σας έχω ενημερώσει επαρκώς ότι φέτος "τρέχει" το Έτος Καζαντζάκη. Στο πλαίσιο, λοιπόν, των εορτασμών ολοκλήρωσα και παρουσιάζω σε 10 μέρες την έκθεση αυτή, στην οποία είστε όλοι καλεσμένοι και θα είναι ιδιαίτερη η τιμή να βρεθούμε εκεί μαζί!
Ετικέτες;
Άλµπουµ: Εμπνεύσεις
Αγαπημένο 1 ατόμου
Σχόλιο
Να είσαι καλά, Μαρία μου! Θα σε περιμένω πάντως! ;)
Εξαιρετική!! Καλή επιτυχία Γιάννη μου!!
Πολύ σ' ευχαριστώ, Χρήστο μου! Θα σε περιμένω, φίλε!
Θαυμάσια κι αγαπημένη λήψη Γιάννη!! Καλή επιτυχία φίλε!! Πιστεύω πως θα τα πούμε κι από κοντά!! Καλημέρα!!
Πόσο ευτυχής θα είμαι, αν τα καταφέρεις, Γιώργο! Ευχαριστώ πολύ!
Υπέροχη εικόνα Γιάννη ...
Καλή σου επιτυχία και μακάρι να κατορθώσω να έλθω ....
Φίλες και φίλοι, σας οφείλω ένα εγκάρδιο "ευχαριστώ" για τις τόσο θερμές εκδηλώσεις σας και τις ευχές σας!
Μπράβο Γιάννη...καλή επιτυχία ...
Πάρα πολύ καλή ανάρτηση !!!
Μπράβο για την απόφασή σου αυτήν Γιάννη! Αν καταφέρω να ανέβω στην Αθήνα, θα έρθω να την δω!!! Καλη επιτυχία σου εύχομαι!
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Ορέστη! Η πιο τέλεια δουλειά σου που έχω δει!
Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις φίλε μου Γιάννη! Μακάρι να ήμουν εκεί!
Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα
© 2025 Created by G.D.Christoloukas.
Με την υποστήριξη του
Πρέπει να είστε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι" για να προσθέσετε σχόλια!
Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"