Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
`
Φυσικά, η αποψινή ανάρτηση είναι προσαρμοσμένη στην περίσταση. Και αφιερωμένη στον «καπετάνιο» μας ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΥΜΠΑ, που από το απόγευμα ευρισκόμενος στη Σαντορίνη περνάει μια δοκιμασία με την υγεία του. Λίγο νωρίτερα μου είχε τηλεφωνήσει, για να του δώσω το τηλέφωνο του Σωτήρη Γκουγκούση, ώστε να πάνε οι Ηρακλειώτες φίλοι μας στου Δημήτρη για ρακές! Τελικά, οι ρακές αναβλήθηκαν και ίσως τις πιούμε –σε πιο light μορφή και δόση– εδώ στην Αθήνα…
Γιώργο, καλέ μου φίλε, σου χαρίζω αυτά τα βράχια της Σαντορίνης, για να σου θυμίσω ότι και αυτά ακόμη είναι αργιλλώδη και εύθραυστα! Κι εμείς, ξέρεις, δεν είμαστε καν από πέτρα… Η συσσωρευμένη επί μήνες –πριν και μετά– οδύνη για την αδερφή σου και για άλλες απώλειες, όπως της Στελλίτσας, αλλά και η υπέρ το δέον κόπωση της πρόσφατης ορειβασίας σας στα απόκρημνα μονοπάτια του Αγίου Όρους έκρουσαν τον κώδωνα!
Σου ευχόμαστε όλοι να ξεπεράσεις γρήγορα την περιπέτεια, μα και να προσέχεις τριπλά από ’δω και πέρα! Σ’ έχουμε πάρα πολλοί ανάγκη!
ΝΑΙ, ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ «ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ», ΠΟΥ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΤΙΑ! ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑ ΣΟΥ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΜΒΑΚΗ:
http://www.youtube.com/watch?v=0cHpk6OrhKk&feature=related
.
Ετικέτες;
Άλµπουµ: Τόποι να ζεις!
Αγαπημένο 1 ατόμου
Σχόλιο
Σας ευχαριστώ, φίλες! Δεν ξέρω, Dimitra.
τι εγινε γιαννη γιατι δεν βλεπω τις αναρτησεις σου, να σχολιασω...πηγα απο τις πιο δημοφιλης κ τις βρηκα...
περαστικα του για μια ακομα φορα
Ολόθερμες ευχές στο Γιώργο, όλα να πάνε καλά, όλα θα πάνε καλά.
Άρια, ευπρόσδεκτες οι ευχές σου, αυξάνουν το κύμα αγάπης που διοχετεύουμε στον φίλο Γιώργο!
Ευχές από την ψυχή μου για ταχεία ανάρρωση και τυχαίο περιστατικό
Φρέσκια-φρέσκια λοιπόν, φίλη μου, από τα λουτρά! Να είσαι καλά και να ενδυναμώνεις πάντα όποιον χρειάζεται στήριξη!
Ωωωω, γυρνώντας απ' τις ολιγοήμερες διακοπές μας στο Λουτράκι Αριδαίας ( Πόζαρ ), με πολύ μεγάλη λύπη πληροφορούμαι Γιάννη, το δυσάρεστο περιστατικό!
Περαστικό να είναι το συμβάν και γρήγορα να βρίσκεται στο σπίτι του,ο σε όλους μας αγαπητός Γιώργος.
Και φυσικά κανένας μας δεν είναι απο πέτρα! Φίλοι μου, μην το ξεχνάτε αυτό! Οχι υπερβολές! Ανάπαυση και ψυχική ηρεμία! Καλό βράδυ!
Παναγιώτα, και σ' εσένα ευχαριστίες για το like!
Διέτρεξε την ανάρτησή μου η αγάπη και η αισιοδοξία σας, Βασιλική και Δημήτρη, από τα Γρεβενά μέχρι το Ηράκλειο! Σας ευχαριστώ και εμπιστεύομαι τη φλόγα σας!
Εύχομαι περαστικά και όχι άλλες δοκιμασίες!!
Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα
© 2025 Created by G.D.Christoloukas.
Με την υποστήριξη του
Πρέπει να είστε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι" για να προσθέσετε σχόλια!
Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"