"Φωτογραφικό Ταξίδι"

Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας

Διαβάζω σε πολλά προφίλ, εδώ στο φιλόξενο site μας, ότι "το προφίλ αυτό έχει οριστεί ως ιδιωτικό" και ότι "πρέπει να είστε φίλοι για να δείτε αυτή τη σελίδα" κι επειδή εκπλήσσομαι με την αδικαιολόγητη αυτή ιδιωτικότητα, αναρωτιέμαι :

Πώς μπορώ να ζητήσω να γίνω φίλος με κάποιον, για τον οποίο δε γνωρίζω απολύτως τίποτα, εξαιτίας αυτής της παράξενης ιδιωτικότητας, που έχει επιλέξει, κρατώντας ερμητικά κλειστά τα "προσωπικά του δεδομένα", μιας και δε διαθέτω μαγικές ή άλλες χαρισματικές, υπερφυσικές συναφείς ιδιότητες ;

Είναι σωστό, δόκιμο και πρέπον να μου ζητείται να "δηλώσω" αβασάνιστα υποταγή, ζητιανεύοντας τη φιλία του, προκειμένου να έχω την ευτυχία να επικοινωνήσω μαζί του ;

Καθόλου απίθανο να εκτιμώ λάθος τα πράγματα.

Συμφωνώντας ή διαφωνώντας μαζί μου, η γνώμη σας, φίλοι μου, θα με ενδιέφερε, όχι για τίποτα άλλο, αλλά, ακόμα κι αν αισθάνομαι ότι δε διέρχομαι ακόμα κρίση αυτοπεποίθησης, θα ήθελα να "τεστάρω" την πιο πάνω θέση-άποψή μου.

Ζητώντας την κατανόησή σας,

Ted

Προβολές: 148

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι" για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"

Σχόλιο από τον/την Θανάσης Πάνος στις 9 Οκτώβριος 2012 στις 22:25

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε Ted αλλά θα υπενθυμίσω πως ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες καθώς και πολλές παραξενιές. Γι' αυτό μην προβληματίζεσαι με τόσο απλά θέματα, δεν αξίζει. Η φιλία είναι σημαντικό πράγμα ακόμη και από ένα απλό site, γι' αυτό το λόγο προσπαθώ να κάνω φίλους ανθρώπους που το αξίζουν!!! Αυτό δυστυχώς, για την ώρα, μπορώ να το δω μόνο μέσω των αναρτήσεων. Καλή συνέχεια φίλε στο όμορφο ταξίδι μας ;-)

Σχόλιο από τον/την Αργυρίου Χρήστος στις 12 Ιανουάριος 2012 στις 16:31

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου Ted!Kαι αν προσέξεις την σελιδα μου,ειναι πολύ ανοιχτή και με το προσωπικό μου τηλέφωνο επάνω!Θα ηθελα πχ.και το δικό σου!Ισως γιατί δεν μου φτάνει το ΄φωτογραφικός΄φίλος!Μπράβο!!!

Χορηγοί

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr


ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Γυναικεία - Ανδρικά Υποδήματα

tsoumpas.gr

Γενέθλια

© 2024   Created by G.D.Christoloukas.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης