"Φωτογραφικό Ταξίδι"

Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας

Άγρια φύση της Ελλάδας

www.faf.gr/contest/

Διαδικτυακός διαγωνισμός φωτογραφίας 1 ΜΑΪΟΥ - 30 ΜΑΪΟΥ 2010

Παράλληλα με την έκθεση φωτογράφος άγριας φύσης διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά ο διαδικτυακός διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα την ελληνική άγρια φύση.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους από το Σάββατο 1 Μαΐου 2010 έως και την Κυριακή 30 Μαΐου 2010, σε μια ή περισσότερες από τις τρεις κατηγορίες του διαγωνισμού. Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν τραβηχτεί στην Ελλάδα και ο κάθε υποψήφιος έχει το δικαίωμα να υποβάλει έως μια φωτογραφία σε κάθε μια από τις τρεις κατηγορίες δηλαδή το μέγιστο τρεις φωτογραφίες συνολικά.

3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Ζώα, Φυτά και Τοπία της Ελλάδας.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει οποιαδήποτε φωτογραφία συμμετέχει, μια φορά κάθε ημέρα από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2010 έως και την Κυριακή 30 Μαΐου 2010. Οι πέντε πρώτες φωτογραφίες θα παρουσιάζονται σε αυτήν εδώ τη σελίδα. Οι υπόλοιπες συμμετοχές εμφανίζονται πατώντας στο σύνδεσμο "όλες οι φωτογραφίες της κατηγορίας" που βρίσκεται στο κάτω τμήμα αυτής της σελίδας.

ΝΙΚΗΤΕΣ: Οι πρώτες φωτογραφίες σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού που αντιστοιχούν σε ποσοστό 10% των συνολικών φωτογραφιών που συμμετέχουν σε κάθε κατηγορία έως τις 30 Μαΐου 2010, προκρίνονται προς τελική αξιολόγηση από επιτροπή ειδικών στην φωτογραφία φύσης. Η επιτροπή αυτή καθορίζει την τελική σειρά κατάταξής ανεξάρτητα από την κατηγορία συμμετοχής και τα δώρα κερδίζουν οι τρεις πρώτες φωτογραφίες σύμφωνα με την τελική αυτή σειρά.

ΔΩΡΑ: Στις τρεις πρώτες νικήτριες φωτογραφίες με την ευγενική χορηγία της SONY δίνονται αντίστοιχα, 1 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή DSLR SONY A450L, 1 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SONY DSC-WX1 και 1 ψηφιακή κορνίζα SONY DPF-D85.

Προβολές: 83

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Προσθέσθε εδώ σε αυτή τη συζήτηση τις δικές σας συμμετοχές για να τις βρίσκουμε εύκολα.

Οι δικές μου συμμετοχές είναι οι εξής:

Ζώα: www.faf.gr/contest/fafcontest_app.cgi/show_photo?p=96
Φυτά: www.faf.gr/contest/fafcontest_app.cgi/show_photo?p=97
Η ψηφοφορία ξεκίνησε.

Μπορείτε καθημερινά να δίνετε αστεράκια στις φωτογραφίες που σας αρέσουν.

Αν και άλλα μέλη του Φωτογραφικού ταξιδιού συμμετέχουν, ας βάλουν τα links τους εδώ ώστε να τα βρίσκουμε εύκολα.

Καλή επιτυχία σε όλους!

RSS

Χορηγοί

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr


ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Γυναικεία - Ανδρικά Υποδήματα

tsoumpas.gr

Γενέθλια

© 2024   Created by G.D.Christoloukas.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης