"Φωτογραφικό Ταξίδι"

Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας

Αγαπητά Μέλη της Κρήτης,

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

το διάστημα 21-28 Σεπτεμβρίου,ο Φίλος μας και μέλος του "Φωτογραφικού Ταξιδίου",Glenn Wogstad με την σύζυγο του Marylin από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών,έρχονται στην Κρήτη για διακοπές.

Θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο ΑΤΡΙΟΝ στο Ηράκλειο.Όλες τίς ημέρες της παραμονής τους,θα βρίσκομαι κοντά τους,έτσι όπως συνηθίζουμε εμείς οι Κρητικοί,και θα προσπαθήσω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου να τους φιλέψω και ξεναγήσω στο νησί μας.

Κάθε ημέρα ,θα πηγαίνουμε και κάπου.

 

'Ομως το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου,θα επιθυμούσα να κάνουμε μία διήμερη εκδρομή με την συμμετοχή και την δική σας.Άλλοστε είναι μία επιθυμία του,και θα παρακαλούσα μέσα από την καρδιά μου,να του δώσουμε αυτήν την χαρά,γνωρίζοντας σας,κάθε έναν από εσάς,προσωπικά.

 

 

Το Σάββατο λοιπόν το πρωί ( 09.30) ξεκινάμε την εκδρομή μας με προορισμό τον Ζαρό Ηρακλείου.

Πρώτη μας στάση στο παραδοσιακό χωριό Νίβρυτος,με τα πλακόστρωτα στενά δρομάκια,όπου θα πιούμε τον καφέ μας,τα βραστάρια μας...άντε και καμμιά ρακί στο παραδοσιακό καφενείο του Τσακαλάκη.

Εν συνεχεία θα πάμε στο Ζαρό και στο ξενοδοχείο "ΚΕΡΑΜΟΣ" να τακτοποιηθούμε στα δωμάτια μας.

(παραμονή μόνον μισή ώρα).

Φεύγουμε αμέσως μετά για να επισκευθούμε το πολύ όμορφο χωριό Παναγιά με παλαιά αρχοντικά και όμορφες ξύλινες πόρτες,έτσι ώστε να κάνουμε και την φωτογράφιση μας.Αμέσως μετά,πηγαίνουμε στο εγκαταλελειμμένο χωριό Φαρί.

Επόμενος προορισμός μας,η λίμνη της Φανερωμένης,όπου θα κάνουμε οδικώς βέβαια τον γύρω της λίμνης,με τα μπλέ χρώματα του νερού και την πολύ πλούσια χλωρίδα και πανίδα.(για τα δεδομένα της Κρήτης).Αμέσως μετα θα επισκευθούμε το πολύ γνωστό Μοναστήρι Βροντισίου,όπου θα έχουμε και εκεί την ευκαιρία για κάμποσες λήψεις.

Συνεχίζοντας κατευθυνόμαστε για το χωριό Βορίζα,όπου θα πάμε σε ένα καφενείο για μιά ρακί και σας υπόσχομαι ότι εκεί θα σας έχω μία εκπληκτική σαρικοφόρα μορφή,ενος λεβεντοκρητικού (Νταντουλογιάννης),για ένα καλό μάθημα λήψης πορτρέτου(πρακτική-Κρητική Σχολή).

Επιστροφή στο Ζαρό για φαγητό στην λίμνη του Ζαρού και εν συνεχεία ξεκούραση στο ξενοδοχείο για όσους θέλουν.

 

Το βράδυ,θα φάμε και θα πιούμε,βγάζοντας την ρακί μας σε ρακοκάζανο του χωριού.

Τα ευκόλως εννοούμενα.....έπονται.χαχαχα!

 

Την Κυριακή το πρωί,και αφού πάρουμε ένα πλούσιο και δυνατο ΑμερικανοΚρητικό πρωινό από τα τα χέρια της κυρά Κατερίνας,αναχωρούμε από τον Ζαρό με προορισμό τα Μάταλα και το Καλαμάκι έτσι ώστε να φωτογραφήσουμε και να κάνουμε και το μπάνιο μας.(όσοι επιθυμούν)

Φεύγοντας,κατευθυνόμαστε για το Σπήλι ,όπου θα πιούμε τον καφέ μας,σε μία ολιγόλεπτη στάση,και αμέσως μετά πάμε για μπάνιο στήν Πρέβελη,όπου τα καμμένα του περσινού καλοκαιριού,δεν υπάρχουν και το πράσινο αρχισε πλέον να παίρνει την θέση του και πάλι.

Επιστροφή πρός Ηράκλειο και αφού κάνουμε την στάση μας σε ταβέρνα πολύ πρίν το Ρέθυμνο για φαγητό και τον αποχαιρετισμό μας.

 

 

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

τίς προσεχείς ημέρες το πρόγραμμα αυτό,θα αναρτηθεί στίς "Εκδηλώσεις",και παρακαλώ θερμά,να δηλώσετε την συμμετοχή σας και μάλιστε έγκαιρα για το κλείσιμο του ξενοδοχείου στον Ζαρό,καθώς και για τον καλύτερο προγραμματισμό της διήμερης εκδρομής μας.

 

Με εκτίμηση

 

Γιώργος Τσούμπας

 

 

Προβολές: 226

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Το πρόγραμμα ξεπερνάει τις προσδοκίες μου!!!Είναι πολύ καλό και "τουριστικά" και φωτογραφικά! Ελπίζω να μπορέσω να ακολουθήσω  και τις 2 μέρες!!! Με το καλό να έρθουν και να σμίξουμε και πάλι!!!

RSS

Χορηγοί

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr


ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Γυναικεία - Ανδρικά Υποδήματα

tsoumpas.gr

Γενέθλια

© 2024   Created by G.D.Christoloukas.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης