Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
Ετικέτες;
Sony DSC-W12...
Τώρα πια και OLYMPUS E-300, φακοί ZUIKO DIGITAL 40-150, ZUIKO DIGITAL 14-45
elephinoras είπε:Sony DSC-W12...
Μηχανές
CANON 50D
OLYMPUS E-510
Φακοί
CANON EFS 10-22 MM F/3,5-4,5 USM
CANON EF 24-105MM F/4 L IS USM
CANON EF 100-400 F/4.5-5.6 L IS US
CANON EF 50 MM F/1,8II
OLYMPUS ZUIKO 14-45MM
OLYMPUS ZUIKO 40-150MM 1:4-5,6
OLYLPUS ZUIKO DIGITAL 70-300MM 1:4-5,6
ZUIKO DIGITAL 35MM 1:3.5 MACRO
TELE CONVERTER OLYMPUS Digital EC-20
Τρίποδο Manfrotto 055 με δυο κεφαλές Manfrotto
Αγαπητοί φίλοι, διαβάζοντας τον εξοπλισμό που έχει ο καθένας, αισθάνομαι πολύ μειονεκτικά.Τι να πω εγώ;
Ο δικός μου εξοπλισμός είναι μόνο μια compact CANON IXUS 950. Aυτή και αυτόματη και χειροκίνητη και zoom και macro, ημέρα και νύχτα. ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ.
Κάνω όμως ότι καλύτερο είναι δυνατόν, για τα μέτρα μου και αυτό μου αρέσει και με ευχαριστεί.
Το χόμπυ μου κάνω και αυτό μου αρκεί.
Αγαπητοί φίλοι, διαβάζοντας τον εξοπλισμό που έχει ο καθένας, αισθάνομαι πολύ μειονεκτικά.Τι να πω εγώ;
Ο δικός μου εξοπλισμός είναι μόνο μια compact CANON IXUS 950. Aυτή και αυτόματη και χειροκίνητη και zoom και macro, ημέρα και νύχτα. ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ.
Κάνω όμως ότι καλύτερο είναι δυνατόν, για τα μέτρα μου και αυτό μου αρέσει και με ευχαριστεί.
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr
© 2024 Created by G.D.Christoloukas. Με την υποστήριξη του