Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
Ετικέτες;
Να πάρουν θέση για αυτό η διαχειριστές μας. Αυτή που έδωσαν το ok για να κατεβουν η φωτογραφίες μας
Να πάρουν θέση για αυτό η διαχειριστές μας. Αυτή που έδωσαν το ok για να κατεβουν η φωτογραφίες μας
καλημερα και απο εμενα ερχομαι να πω οτι απο χθες που το εμαθα καθησα και ειδα πολλες φωτο μου εκει μεσα και σε μια απο αυτες μια 'κυρια' λεει οτι την τραβηξε αυτη τι να πει κανεις??? το μονο που καταφερα ηταν να με πιασουν τα νευρα μου και οσο τις κοιταζα να βλεπω και αλλες φωτο δικο μου ανθρωπων κριμα !!!
Καλημερα και απο μενα!
Και φυσικα δεν θαα ακουσετε κατι καινουργιο αν σας πω οτι υπαρχουν τουλαχιστον 6 δικες μου φωτογραφιες στο γνωστο πια site. Καμια απο αυτες δεν γραφει ποιανου ειναι εκτος απο καποιες που εχουν το watermark πανω. Υπαρχουν επισεις ανακριβεις πληροφοριες ως προς τις τοποθεσιες (ΠΧ δεν ξερανε που ειναι μια φωτο και αποφασισαν οτι ειναι στην Κρητη). Για να κανεις αναφορα στο facebook πρεπει να αντιγραψεις το link μονο που μετα την αντιγραφη οταν πας να το ανοιξεις δεν αντιστοιχει πουθενα. Οπως και ολα τα link που εχουν ανεβει εδω σε αυτην την συζητηση και αφορουν στην συγκεκριμενη σελιδα δεν ανοιγουν.
ΔΕΣΥΛΛΑ ΒΟΥΛΑ VOULA DESILLA είπε:καλημερα και απο εμενα ερχομαι να πω οτι απο χθες που το εμαθα καθησα και ειδα πολλες φωτο μου εκει μεσα και σε μια απο αυτες μια 'κυρια' λεει οτι την τραβηξε αυτη τι να πει κανεις??? το μονο που καταφερα ηταν να με πιασουν τα νευρα μου και οσο τις κοιταζα να βλεπω και αλλες φωτο δικο μου ανθρωπων κριμα !!!
Τάνια τα link που έχουν αναφερθεί στη συζήτηση εδώ (όπως και στην αντίστοιχη του PhotoGR) δεν ανοίγουν γιατί αυτές οι φωτό έχουν "κατέβει"...
Όσο για την Κρήτη μην ανησυχείς, εδώ έχουνε βαφτίσει το όρος Fuji Όλυμπο!
Τανια Φραρακη- Μπαλαμπανιδη είπε:Καλημερα και απο μενα!
Και φυσικα δεν θαα ακουσετε κατι καινουργιο αν σας πω οτι υπαρχουν τουλαχιστον 6 δικες μου φωτογραφιες στο γνωστο πια site. Καμια απο αυτες δεν γραφει ποιανου ειναι εκτος απο καποιες που εχουν το watermark πανω. Υπαρχουν επισεις ανακριβεις πληροφοριες ως προς τις τοποθεσιες (ΠΧ δεν ξερανε που ειναι μια φωτο και αποφασισαν οτι ειναι στην Κρητη). Για να κανεις αναφορα στο facebook πρεπει να αντιγραψεις το link μονο που μετα την αντιγραφη οταν πας να το ανοιξεις δεν αντιστοιχει πουθενα. Οπως και ολα τα link που εχουν ανεβει εδω σε αυτην την συζητηση και αφορουν στην συγκεκριμενη σελιδα δεν ανοιγουν.
ΔΕΣΥΛΛΑ ΒΟΥΛΑ VOULA DESILLA είπε:καλημερα και απο εμενα ερχομαι να πω οτι απο χθες που το εμαθα καθησα και ειδα πολλες φωτο μου εκει μεσα και σε μια απο αυτες μια 'κυρια' λεει οτι την τραβηξε αυτη τι να πει κανεις??? το μονο που καταφερα ηταν να με πιασουν τα νευρα μου και οσο τις κοιταζα να βλεπω και αλλες φωτο δικο μου ανθρωπων κριμα !!!
Γιά ρέξτε όλοι και μία ματιά σε αυτήν την σελίδα.
http://www.facebook.com/home.php#!/pages/The-most-BEAUTIFUL-HOTELS-in-G-r-e-e-c-e-The-Golden-List/127947943882542
Από μιά ματιά πού έριξα,βρήκα δικές μου φωτογραφίες,χωρίς να με ειδιποιήσουν με μήνυμα,πού έχουν πάρει όμως από την σελίδα μου στό Facebook,αλλά είδα ότι γράφουν τόν τίτλο επ'ακριβώς όπως τόν έχει η κάθε φώτο μου και με όνομα τού φωτογράφου.
Βλέπω όμως πολλές άλλες φώτο χωρίς αυτά.
Δείτε λοιπόν,και ο Χάρης ειδικά,μήπως υπάρχουν και εκεί φωτογραφίες μελών μας.
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr
Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα
© 2024 Created by G.D.Christoloukas. Με την υποστήριξη του