Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας
Ταξινόμηση κατά:
Συζητήσεις | Απαντήσεις | Πρόσφατες δραστηριότητες |
---|---|---|
Colormunki SmileΠωλείται spectometer Colormunki Smile για καλιμπράρισμα οθονών Η/Υ σε εξαιρετική κατάσταση .Απαραίτητο στην επεξεργασία φωτογραφίας και βίν… Ξεκίνησε από τον/την ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ |
0 | Σεπ 16, 2020 |
Project SpacelostKαλησπέρα σας, Είμαστε οι Κωνσταντίνος Βασιλακάκος και Γιώργος Καραμποτάκης. Είμαστε και οι 2 φωτογράφοι ερασιτέχνες οι οποίοι αγαπάμε την… Ξεκίνησε από τον/την george karas |
1 |
Ιουλ 8, 2016 Απάντηση από τον/την Peny Giannakou |
EKTYΠΩΣΕΙΣΚαλησπέρα!Ξέρει κανείς να μου προτίνει κάποιο κατάστημα που κάνει εκτυπώσεις φωτογραφιών στο κέντρο της Άθήνας? Ξεκίνησε από τον/την ΣΤΑΜΠΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ |
0 | Οκτ 30, 2015 |
καλιμπραρισμα οθόνης υπολογιστήΕπειδή προσπάθησα να καλιμπραρω την οθόνη του υπολογιστή με διάφορα προγράμματα με φτωχά αποτελέσματα στα χρώματα και στο gamma σκέφτομαι ν… Ξεκίνησε από τον/την ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ |
3 |
Ιουλ 9, 2015 Απάντηση από τον/την ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ |
ΣχόλιαΝα τονίσω εξ αρχής με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η αναφορά μου αυτή δεν γίνεται ούτε εμού θιγομένου ούτε θέλοντας να θίξω απολύτως κα… Ξεκίνησε από τον/την Τίλης Δημήτριος |
3 |
Σεπ 9, 2013 Απάντηση από τον/την ΒΑΣΙΛΗΣ . Λ |
Το νέο μου βίντεοΞεκίνησε από τον/την Δέσποινα Κιτίδου |
0 | Αυγ 21, 2013 |
εχω τον 18-55 vr nikon πως μπορω να εστιασω στο απειρο?πρεπει να στριψω το ring ολο τερμα δεξια?επειδη παω στα τυφλα δεν εχει κανενα σημαδι για το που εστιαζωεχω τον 18-55 vr nikon πως μπορω να εστιασω στο απειρο?πρεπει να στριψω το ring ολο τερμα δεξια?επειδη παω στα τυφλα δεν εχει κανενα σημαδι… Ξεκίνησε από τον/την george karas |
1 | Ιουλ 4, 2013 |
Tamron 70-300 F4-5.6 Di VC.Παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας για τον Tamron 70-300 VC. Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει αυτόν τον φακό, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα να μάθω την… Ξεκίνησε από τον/την Μαυροφρύδης Γιώργος |
2 |
Μάι 10, 2013 Απάντηση από τον/την Μαυροφρύδης Γιώργος |
Πορτρετο με wide angle φακο στη φυση θα εχει καλο αποτελεσμα?18-55mmΠορτρετο με wide angle φακο θα εχει καλο αποτελεσμα?18-55mm Ξεκίνησε από τον/την george karas |
2 |
Μαρ 18, 2013 Απάντηση από τον/την george karas |
NIKON D3100Θα θελα να μαθω τις εντυπωσεις σας αν καποιος εχει την μηχανη αυτη μακαρι να παρω dslr επιτελους Ξεκίνησε από τον/την george karas |
1 |
Μαρ 4, 2013 Απάντηση από τον/την george karas |
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr
Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα
© 2024 Created by G.D.Christoloukas. Με την υποστήριξη του