"Φωτογραφικό Ταξίδι"

Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Workshop Ψηφιακής Φωτογραφίας

Ώρα: Ιούλιος 3, 2012 στις 10am έως Ιούλιος 8, 2012 στις 9pm
Θέση: "Studios Aphrodite", παραλία Μεγάλη Άμμος, Σκιάθος
Τύπος εκδήλωσης: workshop
Οργάνωση: Παύλος Παυλίδης
Πρόσφατη δραστηριότητα: Ιουλ 2, 2012

Εξαγωγή σε Outlook ή iCal (.ics)

Περιγραφή εκδήλωσης

workshop από τον Παύλο Παυλίδη στη Σκιάθο"

Ο Παύλος Παυλίδης, οργανώνει για δεύτερη χρονιά στη Σκιάθο φωτογραφικό workshop, όπου συνδυάζει την αγάπη για την φωτογραφία με τις διακοπές δίπλα στη θάλασσα.

Το workshop απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη φωτογραφία και δεν είχαν την ευκαιρία μιας πιο συστηματικής βιωματικής προσέγγισης.

Το σεμινάριο οργανώνεται από τον Παύλο Παυλίδη.
Ο Παύλος Παυλίδης είναι επαγγελματίας γραφίστας και φωτογράφος. Ασχολείται με τη φωτογραφία τα τελευταία τριάντα χρόνια. Έχει μαθητεύσει κοντά στον Πλάτωνα Ριβέλλη και είναι μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει φωτογραφία και ψηφιακή επεξεργασία εικόνας. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι ιδρυτικό μέλος της εικαστικής ομάδας “Κέντρο Απόκεντρο”.

Το πενθήμερο workshop, φιλοξενείται από τον Νίκο Κανταράκια στους χώρους των "Studios Aphrodite" στη Σκιάθο, από το Τρίτη 3 Ιουλίου έως το Σάββατο 8 Ιουλίου. Η προσέλευση των συμμετεχόντων υπολογίζεται να γίνει μία μέρα πριν την έναρξη και η αναχώρηση μία μέρα μετά την ολοκλήρωσή του.


Στο workshop θα παρουσιασθούν βασικές αρχές σύνθεσης της φωτογραφικής εικόνας, τεχνικές λήψης, μέθοδοι αρχειοθέτησης και επεξεργασίας της ψηφιακής φωτογραφίας και θα γίνει μία πρώτη προσέγγιση της καλλιτεχνικής φωτογραφίας.
Επίσης θα γίνει προσπάθεια να ανακαλύψει ο καθένας από τους συμμετέχοντες το δικό του φωτογραφικό ύφος μέσα από συζητήσεις πάνω σε φωτογραφικές ασκήσεις που θα έχουν ήδη δοθεί, παιχνίδια, εξορμήσεις, προβολές, μελέτη του έργου μεγάλων φωτογράφων και κριτική φωτογραφιών.
Η υπόλοιπη μέρα θα είναι ελεύθερη για να απολαύσουν οι συμμετέχοντες τις διακοπές τους.

Πίνακας σχολίων

Χορηγοί

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr


ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Γυναικεία - Ανδρικά Υποδήματα

tsoumpas.gr

Γενέθλια

Σημερινά γενέθλια

© 2020   Created by Giorgos Tsoumpas Photography.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης