"Φωτογραφικό Ταξίδι"

Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας

Andrejs Grants: Photographs, 1980-2011 / έκθεση του Λετονού φωτογράφου Andrejs Grants στην Image Gallery στην Αθήνα"

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Andrejs Grants: Photographs, 1980-2011 / έκθεση του Λετονού φωτογράφου Andrejs Grants στην Image Gallery στην Αθήνα"

Ώρα: Μάρτιος 21, 2013 στις 8pm έως Απρίλιος 6, 2013 στις 8pm
Θέση: The Image Gallery, Αμαλίας 36, Σύνταγμα, 10558, Αθήνα
Τύπος εκδήλωσης: έκθεση, του, λετονού, φωτογράφου, andrejs, grants, στην, image, gallery, αθήνα"
Οργάνωση: Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Λετονίας στην Ελληνική Δημοκρατία
Πρόσφατη δραστηριότητα: Μαρ 20, 2013

Εξαγωγή σε Outlook ή iCal (.ics)

Περιγραφή εκδήλωσης

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Λετονίας στην Ελληνική Δημοκρατία παρουσιάζει με υπερηφάνεια την αναδρομική έκθεση του Λετονού φωτογράφου Andrejs Grants, με τίτλο Andrejs Grants: Photographs, 1980-2011 , στην Image Gallery στην Αθήνα.

Ο Άντρεϊς Γραντς (Andrejs Grants - 1955) είναι ένας από τους πιο αξιόλογους και δημοφιλείς φωτογράφους ασπρόμαυρης φωτογραφίας στη Λετονία. Έχει αποκτήσει τη φήμη του λόγω της υψηλής αισθητικής που χαρακτηρίζει πάντοτε τη δουλειά του, προκαλώντας τη διεθνή αναγνώριση καθώς επίσης και από το εκπαιδευτικό του έργο, που συμβάλλει στην κατανόηση της φωτογραφίας και τις δυνατότητές της. Έχει συμμετάσχει σε πολλές προσωπικές καθώς και σε ομαδικές εκθέσεις διεθνώς ενώ παράλληλα έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου. Επίσης έχει κερδίσει πολλά αναγνωρισμένα βραβεία και υποτροφίες.

Η αναδρομική έκθεση, σε συνεργασία με την Image Gallery και Λετονούς φίλους της φωτογραφίας στην Αθήνα, εγκαινιάζεται την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013, στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 6 Απριλίου 2013.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί είναι όλοι προσκεκλημένοι να συμμετάσχουν σε έναν ανοιχτό διάλογο που θα αποτελείται από: οπτική και προφορική παρουσίαση από την ιστορικό φωτογραφίας, φωτογράφο και συγγραφέα, Δρ Πάμελα Μπράουνι (Pamela Browne PhD), η οποία θα προσφέρει μια θεωρητική επισκόπηση και ερμηνεία των φωτογραφιών του Grants – ο ίδιος ο καλλιτέχνης θα είναι διαθέσιμος για να απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού. Επίσης θα γίνει από τον καλλιτέχνη παρουσίαση του τρόπου εργασίας του στο σκοτεινό θάλαμο. Λόγω περιορισμένων θέσεων για τη συνεδρία του θαλάμου, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με την Image Gallery για να εξασφαλίσουν θέση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Πίνακας σχολίων

Χορηγοί

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr


ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Γυναικεία - Ανδρικά Υποδήματα

tsoumpas.gr

Γενέθλια

Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα

© 2020   Created by Giorgos Tsoumpas Photography.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης