"Φωτογραφικό Ταξίδι"

Ελληνική Λέσχη Φωτογραφίας

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Εννέα + 1

Ώρα: Οκτώβριος 24, 2012 στις 6pm έως Νοέμβριος 2, 2012 στις 7pm
Θέση: Vault Theatre Plus, Μελενίκου 26, Βοτανικός, 10447, Αθήνα
Δικτυακός τόπος ή χάρτης: http://T: 2103302348, 6983863…
Τύπος εκδήλωσης: έκθεση, φωτογραφίας
Οργάνωση: Φωτογραφικός Σύλλογος "Εννέα"
Πρόσφατη δραστηριότητα: Οκτ 19, 2012

Εξαγωγή σε Outlook ή iCal (.ics)

Περιγραφή εκδήλωσης

"έκθεση 20 μελών του Φωτογραφικού Συλλόγου Εννέα στο χώρο πολιτισμού Vault Theatre Plus"

Συνέχεια της δεκαετούς παρουσίας του Φωτογραφικού Συλλόγου ΕΝΝΕΑ στον χώρο της φωτογραφίας αποτελεί η ομαδική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου στο χώρο πολιτισμού Vault Theatre Plus, στο Βοτανικό.

Στην έκθεση παρουσιάζονται 110 φωτογραφίες, 20 μελών του ΕΝΝΕΑ. Ταυτόχρονα, στον ίδιο χώρο, θα γίνεται και βίντεο προβολή φωτογραφιών όλων των μελών και μαθητών από ιδρύσεως του σωματείου, δίνοντας έτσι μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της δουλειάς που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι φωτογραφίες, με τις οποίες συμμετέχει το κάθε μέλος, αποτελούν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της προσωπικής πορείας του καθενός. Οι εικόνες διαφέρουν θεματικά, μοιράζονται, ωστόσο, παρόμοιους φωτογραφικούς προβληματισμούς. Με κοινό χαρακτηριστικό τη χρησιμοποίηση μιας αμιγώς φωτογραφικής γλώσσας και αποφεύγοντας επιφανειακούς εντυπωσιασμούς, τα μέλη του ΕΝΝΕΑ προσπαθούν και διατυπώνουν τη δική τους πρόταση στο σύγχρονο προβληματισμό για την ουσία της φωτογραφίας ως τέχνης.

Ο ΕΝΝΕΑ ξεκίνησε ως φωτογραφική παρέα εννέα ανθρώπων (γεγονός στο οποίο οφείλει την ονομασία του) που αγαπούν τη φωτογραφία και σταδιακά εξελίχθηκε στο σημερινό σύλλογο, ένα σύνολο με δομημένη μορφή και υπόσταση. Τα μέλη του ΕΝΝΕΑ δεν διακρίνονται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Είμαστε άνθρωποι με φωτογραφικά ενδιαφέροντα και, παρά την πνευματική μας συγγένεια, ο καθένας μας ακολουθεί την προσωπική του πορεία και καλλιεργεί τις δικές του ιδιαίτερες κλίσεις και αναζητήσεις. Ο κύριος στόχος του συλλόγου είναι να παρέχει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα είναι δυνατή η συνεύρεση, η καλλιέργεια και η ανταλλαγή αυτών των προσωπικών στοιχείων, με απώτερο στόχο τη φωτογραφική εξέλιξη των μελών του.
Σήμερα, ο ΕΝΝΕΑ συνεχίζει να φέρνει κοντά ανθρώπους που αγαπούν την φωτογραφία, εμπλουτίζοντας εποικοδομητικά τις γνώσεις τους και υποστηρίζοντας την καλλιτεχνική τους πορεία και αναζήτηση.

Συμμετέχουν:
Φραντζέσκα Γιαννακού, Σίμος Γιαννακός, Λένα Γιάκοβλεφ, Μάριον Γουαμπούι, Βασίλης Δεκλερής, Άνκα Ντούκου, Γιάννης Ελευθεράκος, Μαρία Ζαχαριουδάκη, Αγγελική Καλατζοπούλου, Ελένη Καλπία-Ηλία, Παναγιώτης Κασίμης, Πάνος Κιντάς, Βούλα Λιάσκου, Κωνσταντίνος Μαντέλος, Βασιλική Παπακωνσταντίνου, Παναγιώτης Σαλαβόπουλος, Αχιλλέας Σκάμπας, Μαρία Σωτηράκη, Μαρία Τζαφέτα, Αντώνης Ψαρράς

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κασίμης

Εγκαίνια:  Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012, στις 9.00μμ.

Πίνακας σχολίων

Σχόλιο

Απάντηση στην πρόσκληση για τον/την Εννέα + 1 να προσθέσει σχόλια!

Γίνετε μέλος του "Φωτογραφικό Ταξίδι"

Σχόλιο από τον/την Katerina I. Risaki στις 19 Οκτώβριος 2012 στις 11:55

Ευχαριστω πολυ! Καλη επιτυχια!

Θα παρευρεθούν (1)

Δεν θα παρευρεθούν (1)

Χορηγοί

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. 2321085880
PhotoSTAR.gr


ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Γυναικεία - Ανδρικά Υποδήματα

tsoumpas.gr

Γενέθλια

© 2020   Created by Giorgos Tsoumpas Photography.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης